Vulkan Izdavastvo | Knjiga | BIBLIJSKI KOD II - ODBROJAVANJE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

MAJKL DROSNIN rođen je 1946. u Njujorku. Radio je kao novinar Vašington posta i Volstrit žurnala. Drosnin je 1992. nakon sastanka sa matematičarem Elijahom Ripsom iz Izraela i njegovim saradnikom Rotenbergom, počeo da istražuje Biblijski kod. U početku je tvrdio da nije religiozna osoba, ali ga je ova tematika dešifrovanja tajnih znakova zanimala. Nakon prvog, Drosnin je objavio još dva nastavka Biblijskog koda. Pročitaj više

BIBLIJSKI KOD II - ODBROJAVANJE

Oblast: KNJIGA ZA SVAKI DŽEP
ISBN: 978-86-10-00019-1
Format: 120x185
br. str.: 261
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Biblijski kod, drevnu šifru koja se nalazi u Bibliji i može predvideti našu budućnost, svetu je otkrio novinar Majkl Drosnin u svom neprikosnovenom bestseleru. Sada nam predstavlja potpuno nova predviđanja koja nas upozoravaju da možda imamo samo tri godine da izbegnemo armagedon. 

Ova dramatična knjiga počinje događajima koji su se zbili 11. septembra 2001, a za koje je Drosnin otkrio da su predskazani Biblijskim kodom starim tri hiljade godina. Međutim, 11. septembar samo je početak. Biblija kaže da smo već zakoračili u kraj vremena. Drosnin je proputovao planetom, sastajući se sa svetskim vođama kako bi pokušao da spreči nadolazeću opasnost i kako bi pronašao ključ za spoznaju biblijske šifre, drevni predmet koji bi u popunosti mogao da otključa kod i na vreme spase svet u kom živimo. 
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar