Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Velika Vulkanova akcija povodom Svetskog dana knjige

15.
4.
2024.

Neodoljivi popusti na sajtu vulkani.rs na sva izdanja – pripremite spisak na vreme!

U svetu dobre knjige, svaki list papira nosi u sebi čaroliju koja može oživeti maštu, proširiti vidike i duboko dotaknuti srce čitaoca. To je svet u kojem se reči pretvaraju u mostove koji povezuju prošlost i budućnost, stvarnost i fantaziju, pojedinca i kolektivno iskustvo čovečanstva. Knjige nisu samo skup reči utisnutih na papiru, one nas vode kroz lavirinte ljudskih misli i osećanja, otkrivajući nam dubine i visine naše egzistencije. Tu, u tišini između korica, pronalazimo dublje razumevanje sebe i sveta oko nas.

Knjige su nezamenjiv deo ljudske kulture i civilizacije. One su nosioci znanja, ideja, priča i emocija. Kroz knjige se prenosi nasleđe, oblikuju mišljenja, inspirišu promene. One nam omogućavaju da istražujemo nove svetove i perspektive. Bez knjiga, naša sposobnost da učimo, rastemo i razvijamo se kao individue i društvo bila bi značajno ograničena. Stoga možemo reći da su knjige istinsko blago čovečanstva.

Ljubitelji pisane reči i ove godine s velikim nestrpljenjem čekaju 23. april Svetski dan knjige, kada će biti u prilici da kupe fantastične naslove po izuzetnim cenama. Vulkan izdavaštvo povodom obeležavanja Svetskog dana knjige za svoje verne čitaoce priprema sjajne pogodnosti za onlajn-kupovinu i na taj način simbolično daje svoj doprinos širenju svesti o važnosti knjige i čitanja.

Pripremite spisak omiljenih naslova na vreme!

Kupovinom putem sajta vulkani.rs ostvarićete dodatni popust od 20% na postojećih 15% popusta, i još 10% ukoliko se odlučite za tri i više naslova. Tokom ove posebne akcije dostava na teritoriji Srbije biće besplatna.

Svetski dan knjige, takođe poznat i kao Svetski dan autorskih prava, obeležava se svake godine 23. aprila. Ovaj datum je odabran jer se poklapa sa datumom smrti nekih od najvećih književnih figura u istoriji, uključujući Migela de Servantesa i Vilijama Šekspira. Svetski dan knjige prilika je da se podsetimo značaja koji knjige kao otelotvorenje ljudske kreativnosti i želje za deljenjem znanja imaju u našem životu.

Književna mašta je domen u kojem se književnost pretvara u čaroliju, gde se granice stvarnosti mogu preći i gde se otvaraju vrata beskonačnih mogućnosti. Ukratko, svet književne mašte je neiscrpno bogatstvo gde se snovi, fantazija i realnost prepliću na način koji može inspirisati, zabaviti i promeniti čitaoca.

Svetski dan knjige se obeležava širom sveta kako bi se podstakla ljubav prema čitanju, promovisala važnost knjiga i autorskih prava i podstakao dijalog o pismenosti i kulturnom nasleđu.

Zato vas pozivamo, ljubitelji pisane reči i strastveni čitaoci svih uzrasta, da pripremite spisak knjiga na vreme. Ovo je izuzetna prilika da po najpovoljnijim cenama obogatite svoju biblioteku bestselerima i svetskim izdavačkim senzacijama.