Kupovina na našem sajtu je omogućena registrovanim i neregistrovanim kupcima. Da biste se registrovali, potrebno je da popunite polja na strani REGISTRACIJA, a zatim pratite uputstva koja su Vam stigla na imejl-adresu koju ste ostavili.

Kupovina putem internet sajta www.vulkani.rs omogućena je isključivo fizičkim licima i da ukoliko želite da napravite porudžbinu kao pravno lice potrebno je da pošaljete email na office@vulkani.rs. Ukoliko je porudžbina na sajtu napravljena od strane pravnog lica, biće poništena.

 

Da li je kupovina na vašim stranicama sigurna?

Kupovina je sigurna. Svi podaci o kupovini vidljivi su samo administratoru. Podaci o Vašoj kreditnoj kartici biće šifrirani i dostupni samo banci koja obavlja transakciju.
 

Proces kupovine

Kad pronađete proizvod(e) koji želite, potrebno je da odaberete količinu i kliknete DODAJ U KORPU.

Kad ste završili s odabirom, klikom na MOJA KORPA u gornjem desnom uglu otvara se stranica sa pregledom svih naručenih proizvoda i poljima koja treba da popunite kako bi pošiljka stigla na željenu adresu.

Nakon toga, odaberite kurirsku službu i način plaćanja, a ukoliko imate neku napomenu, možete je upisati u polje namenjeno za komentar.

Klikom na POTVRDI potvrđujete da se slažete s uslovima kupovine, a vaša porudžbina ulazi u proceduru obrade. Na mejl koji ste upisali stići će Vam potvrdni mejl o uspešnoj kupovini, kao i sva obaveštenja o promeni statusa Vaše porudžbine.
 

Želimo Vam prijatnu kupovinu!