Isporuka na teritoriji Republike Srbije

Isporuka na teritoriji Srbije vrši se kurirskom službom AKS isključivo fizičkim licima.
Porudžbenice primljene do 13h biće isporučene u roku od 2 radna dana, a narudžbe primljene posle 17h biće isporučene u roku od 3 radna dana. Sve porudžbenice poručene u petak posle 13h, subotu i nedelju kurirska sluzba preuzima u ponedeljak, a isporuku vrši u roku od 48 sati. Uobičajeno vreme dostave je 2 do 5 radnih dana od trenutka poručivanja.
 
Kurirska služba će dva puta pokušati da isporuči pošiljku zbog čega će vas drugi put kontaktirati telefonom na broj koji ste ostavili prilikom registracije kako biste dogovorili novo vreme isporuke. Kurirska služba isporučuje do adrese koju ste naveli u porudžbenici.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta. Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Ukoliko primalac nije na adresi, a po prijemu obaveštenja o pokušaju dostave, kurirsku službu možete nazvati na broj koji će biti naveden na obaveštenju i dogovoriti se o mestu i vremenu dostave koje Vam najviše odgovara.

Sve artikle pakujemo u originalnu, zaštićenu ambalažu kurirske službe, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja ne naplaćujemo, bez obzira koji ste način plaćanja odabrali.

Kurirska služba AKS koju koristimo za dostavu paketa, ne vrši isporuku na teritoriji Kosova i Metohije.

U specifičnim okolnostima kurirska služba zadržava pravo da isporuku ne vrši u zatvorenom prostoru ukoliko postoji procena da zdravlje kurira može biti ugroženo.

 

Besplatna dostava

Isporuka na www.vulkani.rs je besplatna za bilo koji iznos kupovine u vreme trajanja akcije besplatne isporuke.

 

Status pošiljke

Status pošiljke možete proveriti upitom na email kdk@vulkani.rs.

 

Neisporučeni paketi

Ukoliko paket ne bude isporučen, prodavac zadržava pravo da stornira porudžbinu bez ponovljenog slanja. Ukoliko je izvšeno plaćanje karticom ili uplatnicom, kupcu će biti izvršen povraćaj novca na karticu ili račun koji dostavi email-om.

 

Isporuka u inostranstvo

Pošiljke van Srbije šaljemo DHL-om isključivo fizičkim licima.

Plaćanje za porudžbine iz inostranstva moguće je izvršiti isključivo platnim karticama. Za ovu vrstu plaćanja iz inostranstva važe ista pravila koja su već navedena.

U inostranstvo šaljemo samo knjige. Cena slanja pošiljki u inostranstvo je 2900 dinara za porudžbine do 10 knjiga. Cena slanja pošiljki preko 10 knjiga je 6800 dinara.

Sve knjige pakujemo u zaštićenu ambalažu, kako bi Vam stigle u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja se ne naplaćuje.

Očekivano vreme isporuke DHL-om je od 1 do 2 radna dana za porudžbine iz Evrope, dok za ostatak sveta isporuka DHL-om traje od 2 do 5 radnih dana. Za precizne informacije preporučujemo da posetite sajt www.dhl.com ili kontaktirate DHL lokalnu poslovnicu. Molimo Vas da imate u vidu da Vaša lokalna carina može tražiti da platite dodatne uvozne troškove. Savetujemo Vam da se o tome konsultujete sa carinskim organima u vašoj zemlji.

Ako kupac iz bilo kog razloga odbije da preuzme porudžbinu, Vulkan izdavaštvo zadržava pravo naplate ukupnih troškova transporta i povraćaja pošiljke.

Napomena: priprema porudžbine za slanje u inostranstvo traje od 1 do 5 radna dana. Rok dostave važi od trenutka slanja.

 

Cena isporuke
Isporuka na kućnu adresu na teritoriji Srbije za sve porudžbine čiji je iznos veći od 3000 dinara je besplatna. Ukoliko je vrednost porudžbine manja od 3000 dinara, cena isporuke će iznositi 180 dinara uključujući PDV. 

Isporuka može biti besplatna u slučaju da traje akcija besplatne isporuke.

 

NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.