Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

Aktuelnosti

19.
Jun
2024
Zanimljivosti
Grbić je početkom godine ušao i u najuži izbor za prestižnu nagradu „Beogradski pobednik“. Za svoj prvi roman „Ruminacije o predstojećoj katastrofi“ dobio je Nagradu „Miloš Crnjanski“ za 2016. i 2017. godinu.
18.
Jun
2024
Vesti
Svojim sveobuhvatnim vodičem don Miguel Ruis Mlađi, nagval, toltečki majstor transformacije i autor više knjiga, inspiriše čitaoce da istraže dubine svoje duše kroz niz praktičnih saveta, vežbi i rituala.
18.
Jun
2024
Vesti
Vulkan izdavaštvo je objavilo ljubavni klasik nekadašnje književnice i novinarke Gven Bristou, koji se smatra svojevrsnim klasikom američke književnosti i koji je poslužio i kao inspiracija za istoimeni film iz 1954. godine.
18.
Jun
2024
Akcije
Kupovinom novog naslova britanske autorke „Dobra devojka, zla krv“ putem sajta vulkani.rs u periodu od 18. do 25. juna ostvarujete 30% popusta za kupovinu njenog prethodnog romana „Kako ubijaju dobre devojke“, takođe u izdanju Vulkan izdavaštva.
17.
Jun
2024
Vesti
Priče koje će vas držati budnima do kasno u noć i terati vas da okrenete još jednu stranicu, i još jednu, sve dok ne dođete do kraja i konačno saznate istinu potražite na sajtu vulkani.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.
17.
Jun
2024
Vesti
Bestseler „Njujork tajmsa“ i BookTok hit „Kako ubijaju dobre devojke“ ovenčan britanskom Nacionalnom književnom nagradom 2020. godine dobio je svoj nastavak.
17.
Jun
2024
Akcije
Od 17. juna do 17. jula u objektima Moj kiosk pronaći ćete odabrane naslove Vulkan izdavaštva po specijalnim cenama. Ukoliko se odlučite za jednu knjigu iz bogate Vulkanove ponude, platićete je 399 dinara, dok ćete za dva odabrana naslova izdvojiti samo 499 dinara.
17.
Jun
2024
Akcije
Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo ljubavni roman engleske spisateljice Abi Grivs „Volim te ćutanjem“, koji će do nedelje, 23. juna, biti na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.
17.
Jun
2024
Akcije
Mišica je krenula u veliku kupovinu kako bi se pripremila za izlet sa svojim prijateljima. Pratite prstom trag pčelice, pronađite sve namirnice i upoznajte njene prijatelje.
14.
Jun
2024
Akcije
Nova akcija donosi sjajne popuste! Do 27. juna na sajtu vulkani.rs odabrane Vulkan knjige biće na popustu do 40%. Ukoliko se odlučite za jedan naslov, obračunava se 20% popusta, za dve kupljene knjige 30%, a za tri odabrane knjige čak 40% popusta. 
14.
Jun
2024
Vesti
Ukoliko tražite ljubavne romane koji će osvojiti vaše srce i o kojima ćete dugo razmišljati nakon poslednje pročitane stranice, Vulkan izdavaštvo ima dobre preporuke – od najnovijeg romana jednog od najcenjenijih italijanskih autora na savremenoj književnoj sceni Matea Strukula
13.
Jun
2024
Zanimljivosti
Na promociji knjige u kojoj su otelovljeni delo i lik naučnika koji je promenio svet, pored autora, govorili su prof. dr Milo Lompar i prezviter dr Oliver Subotić, a program je vodila Marija Radić, urednica domaće književnosti u Vulkan izdavaštvu.
12.
Jun
2024
Vesti
Grof Feram je smislio šaradu i upleo se u mrežu sopstvenih izmišljotina nakon što je svojoj majci, odlučnoj da ga oženi, predstavio lažnu verenicu. 
11.
Jun
2024
Vulkančić
Na stranicama divno ilustrovanih slikovnica iz serijala „50 neverovatnih zvukova“ mališani će upoznati bučni svet farme i vozila dok pritiskaju dugmiće i uživaju u slušanju čarobnih zvukova.
10.
Jun
2024
Vesti
U knjižari Vulkan u Sremskoj 2 u Beogradu, u sredu, 12. juna, od 19 sati, biće predstavljena dosad najobuhvatnija knjiga o naučniku koji je promenio svet, autora Branimira Jovanovića.
10.
Jun
2024
Zanimljivosti
Debitantski roman Šelbi van Pelt je od objavljivanja prodat u skoro dva miliona primeraka širom sveta i već 52 nedelje se nalazi na listi bestselera „Njujork tajmsa“.
10.
Jun
2024
Akcije
Do nedelje, 16. juna, ova knjiga za sve ljubitelje romantičnih ljubavnih priča biće na dodatnom popustu od 30% popusta, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.
10.
Jun
2024
Akcije
U romanu se pripoveda o čudesnoj avanturi devojčice Doroti, koja se, nakon što je tornado pogodio Kanzas i odneo njenu kuću, zajedno sa svojim psićem obrela u čarobnoj zemlji Oz, misleći da je zauvek izgubljena.
07.
Jun
2024
Vesti
U briljantnoj knjizi „Kompleks Sacume“ najomiljenijeg komičara u Engleskoj stigla je misterija zbog koje ćete umreti od smeha. Priča uključuje mnoge uobičajene teme krimi-trilera, od fatalne žene do zastrašujućih neprijatelja, ali i toliko nadrealnih posebnosti kakve poseduje samo Bob Mortimer.
06.
Jun
2024
Vesti
Među veličanstvenim kulama i zamkovima srednjovekovne Italije, isprepletana intrigama i strastima, odvija se jedna od najvećih ljubavnih priča svih vremena, zabranjena i nemoguća.