Pretraži sajt

Vulkančić naslovi u pripremi

17.
4.
2024.

Od predivnih dečjih romana do mozgalica na engleskom jeziku

U izdanju Vulkančića uskoro će se u prodaji naći sjajan dečji roman Šumska magija: Jelenko u opasnosti, kao i Superkviz i Mozgalice na engleskom jeziku iz fantastičnog serijala Mali radoznalci.

Kora i Džeks više od svega žele da postanu Čuvari. Međutim, Skarlet još ne može u potpunosti da im veruje da će sami uspeti da obave svoje zadatke. Prepreka na koju usput nailaze može ih uvaliti u nevolju. Ali kako da ostave jelenka kojem je hitno potrebna pomoć? Saznajte u čarobnoj i ohrabrujućoj knjizi Šumska magija: Jelenko u opasnosti.

Sve omiljene aktivnosti mališana na jednom mestu! Uz knjigu Mali radoznalci: Superkviz deca mogu da se igraju, boje, zabave i razmrdaju vijuge. Na stranicama ove knjige pronaći ćete kreativne igre, zagonetke, crteže koje treba obojiti i različite mozgalice. Mnogo igara i vežbi je pred najmlađima koje će stimulisati njihovu kreativnost, logiku, pamćenje i koncentraciju, poboljšati im memoriju, a istovremeno pružiti sate i sate dobre zabave. Lavirinti, stranice za bojenje i mnoge druge aktivnosti čekaju ih u ovoj šarenoj knjizi.

Deca mogu da provere koliko dobro znaju engleski jezik uz Mali radoznalci: Mozgalice na engleskom jeziku. Ova razigrana knjiga idealna je za vežbanje engleskog jezika. Puna je stimulativnih igara, aktivnosti i ukrštenica koje mališani mogu da rešavaju samostalno ili u društvu. Uz to, otkriće gomilu novih reči, testirati i proširiti svoje znanje kroz zabavu. Na stranicama ove knjige pronaći će gomilu mozgalica i kreativnih zadataka: od tražilica za reči do lavirinta, od igre u ogledalu do slaganja reči. Svi zadaci su na engleskom jeziku, a uputstva za rešavanje na srpskom. Rešenja se nalaze na kraju knjige.

Novi Vulkančić naslovi uskoro će biti dostupni na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.