Pretraži sajt

Dve Vulkan knjige po ceni jedne samo na sajtu vulkani.rs

24.
4.
2024.

Akcija traje od 24. aprila do 6. maja

Ne propustite novu onlajn-akciju Vulkan izdavaštva! U periodu od 24. aprila do 6. maja, samo na sajtu vulkani.rs kupovinom dve knjige iz akcijske ponude, jeftiniju dobijate za jedan dinar. Vulkan izdavaštvo izdvojilo je izdanja svih žanrova, zato iskoristite ovu jedinstvenu ponudu. Dostava akcijskih naslova je besplatna na teritoriji cele Srbije.

Kompletan spisak knjiga na akciji možete pogledati putem linka, a mi iz raznovrsne ponude izdvajamo nekoliko naslova.

Eksplozivan, dramatičan i zagonetan roman Sekta Kamile Lekberg i Henrika Feksevsa je savršen izbor za čitaoce koji uživaju u atmosferičnim trilerima prepunim zapleta. Dva glavna lika neočekivana su kombinacija, i nakon događaja iz Mentaliste ponovo moraju da se udruže kako bi zaustavili otmičara.

U romanu Uspomene jednog drveta upoznaćete dečaka Žana, čiji su deka i baka napustili Vilaverd i doselili se kod njih, u stan u predgrađu San Antoni u Barseloni. Ta promena će u potpunosti preokrenuti svakodnevicu u njihovom domu. Ali unuk i deda imaju svoj svet i Žan će se držati dekinih priča kako bi izgradio i sačuvao uspomene koje će živeti u njegovom srcu.

Roman Zavera violina je više od misterije – to je duboko zavirivanje u srce i dušu nadarenog muzičara koji sledi svoju strast, nezaboravna lekcija o umetnosti, predrasudama i upornosti. Priča Brendana Slokama o crnom muzičaru – od njegovog detinjstva do profesionalne karijere – njegovom suočavanju sa rasnom diskriminacijom, složenim porodičnim odnosima i borbi za očuvanje porodičnog nasleđa jeste poziv da iskoristimo šansu, odvažimo se i napravimo skok.

Objavljen 1987. godine, poslednji roman čuvenog američkog pisca Volasa Stegnera Na sigurnom mestu veličanstvena je priča o idealizmu i duhu mladosti, ali i o udarcima i kompromisima koje život neminovno nosi. Stegner u ovom romanu govori o tome šta znači biti čovek; šta znači voleti, izgubiti, pokušati, propasti, sanjati, nadati se, težiti, pokazujući da ono što nas zaista održava nisu naša dela, već odnosi koje gradimo. U ovoj pripovesti suočićete se sa životom onakvim kakav zaista jeste, u svoj njegovoj čudesnosti i lepoti, nepravdi i razočaranju.

U knjizi Život i razmišljanja mačka Mura, blistavom primeru narativne veštine i biseru ironije i paradoksalne mudrosti, jedan od najpoznatijih i najuticajnijih autora svog vremena E. T. A Hofman na briljantan način evocira fantastično, smešno i uzvišeno sred jednolične i užurbane svakodnevice, što ovaj raskošni roman čini jednom od najduhovitijih i najneobičnijih knjiga XIX veka i vrhunskim ostvarenjem nemačke romantičarske književnosti.

Ljubiteljima horora i misterije obećavamo spektakularno putovanje u najdublje ponore ljudske duše u maestralnoj priči Krejga Rasela Tajanstveni gospodin Hajd. Svojim briljantnim stilom škotski pisac preneće vas na ulice mračnog i ukletog Edinburga iz viktorijanske ere i atmosferom potpuno uroniti u ovu mračnu priču, sa likovima koji žive dvostrukim životima i jednim zarobljenim u zastrašujućoj tami.

Iskoristite priliku, posetite sajt vulkani.rs i prepustite se čitanju omiljenih romana! Potražite najčitanije Vulkan knjige po specijalnim cenama!

 

NAPOMENA:

* Akcija traje od 24. aprila do 6. maja samo na sajtu vulkani.rs.

** Od dva odabrana naslova, jeftiniji ćete platiti jedan dinar.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.