Pretraži sajt

BookTok hitovi Vulkan izdavaštva na popustu do 50%

12.
4.
2024.

Od 12. do 18. aprila na sajtu vulkani.rs

Ne propustite priliku da pročitate neke od naslova u izdanju Vulkan izdavaštva koje je BookTok lansirao na listu globalnih bestselera, i to po fantastičnim cenama. Svetski izdavački fenomeni, ispraćeni milionskim pregledima na TikTok-u, sada su na neodoljivoj akciji. Sva Vulkanova BookTok izdanja će do 18. aprila biti na popustu do 50%. Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Sve naslove obuhvaćene akcijom potražite putem linka.

Na Vulkanovoj BookTok listi potražite najnoviji ljubavni roman autorke BookTok hitova i bestselera Njujork tajmsa Emili Henri – Ljudi koji vole knjige, uzbudljivu priču o Nori Stivens, čiji je život baš poput njenih knjiga koje opsesivno čita, ali ona nije klasična heroina, naprotiv. Nije odvažna i neustrašiva, nije devojka iz snova, a posebno nije mila i draga. U stvari, ona je heroina samo svojim autorima, jer je najbeskrupolozniji književni agent u Njujorku.

U središtu ljubavnog trilera Igra naslednika autorke Dženifer Lin Barns, koji je postao apsolutni TikTok hit, nalazi se Ejveri Grams, kojoj se život menja iz korena kada ekscentrični milijarder Tobajas Hotorn umre i ostavi joj čitavo svoje bogatstvo. Ejveri nema predstavu zašto je to uradio – ona ne zna čak ni ko je Tobajas Hotorn. Zarobljena u svetu bogatstva i privilegija, dok opasnost vreba na svakom koraku, Ejveri će morati da zaigra igru samo da bi preživela.

Prepun pljački koje oduzimaju dah, složenih odnosa, visokih tenzija i likova koje biste pratili bilo gde, TikTok hit Gambit lopova autorke Kejvion Luis upoznaće vas sa Rozalin Kvest, koja je odrasla u legendarnoj porodici lopova, uz jedno jedino pravilo: da ne veruje nikome. Iako joj je talenat da se izvuče iz teških situacija u krvi, ona ima druge planove na umu. Baš kada reši da napusti porodični posao, njena majka je oteta, a jedina šansa da je izvuče iz kandži otmičara jeste da pobedi u Gambitu lopova – opasnom takmičenju za najbolje lopove na svetu.

Mesec bez meda, novu uzbudljivu ljubavnu priču autorki romana Neodoljiv Loren Bilings i Kristine Hobs, koje stoje iza pseudonima Kristina Loren, napisanu u stilu najboljih romantičnih komedija, ne smete propustiti, jer za dva zakleta neprijatelja mnogo toga može da se desi tokom iznenadnog putovanja na divno tropsko ostrvo – možda čak i ljubav. Divna romansa koja će vas povesti na urnebesno čitalačko putovanje je vrlo brzo po objavljivanju postala bestseler Njujork tajmsa i svrstala se među BookTok hitove.

Ljubav nije uvek dovoljna, niti je oproštaj rešenje koje može da popravi situaciju i vrati sve u stari kolosek. Naš greh donosi mnogo romanse, izdaja, razočaranja, misterija. U karuselu emocija i događaja, Nik i Noa moraće da prevaziđu nove izazove kako bi na kraju otkrili jesu li zaista stvoreni jedno za drugo ili je, upravo suprotno, razdvojenost njihovo jedino rešenje. Uronite u priču koja ostavlja bez daha u poslednjem delu romantične sage Mersedes Ron.

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 12. do 18. aprila na sajtu vulkani.rs.

** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.