Pretraži sajt

Biser popularne psihologije „Čovek koji se plašio da živi“ uskoro u prodaji

16.
4.
2024.

Živeti ne znači isto što i postojati

U izdanju Vulkan izdavaštva uskoro će se u prodaji naći knjiga Čovek koji se plašio da živi, koja će posebno obradovati ljubitelje popularne psihologije. Očaravajuća, emotivna i inspirativna priča španskog autora Migela Anhela Montera preobrazila je hiljade ljudi širom sveta i postala simbol ljubavi i motivacije.

Dopustite sebi da krenete na putovanje koje će vas promeniti – ukoliko želite da se promenite.

Posao nastavnika u osnovnoj školi pomogao je autoru da mnogo toga nauči iz dečje mudrosti. Studije antropologije izuzetno su mu značile pri analiziranju ljudskih bića i pokušajima da ih razume. Kao strastveni putnik koji je obišao mnogo zemalja, uspeo je da shvati da je sreća zapravo pitanje ličnog stava. Posle dugogodišnje potrage, otkrio je tajne koje izdvajaju izvanredne osobe, one koje ne samo da žive u sreći već poseduju i dar da usreće sve ljude koji ih okružuju: one jedinstvene osobe koje radije biraju da žive nego da naprosto postoje i zapravo životare.

Nakon objavljivanja, knjiga Čovek koji se plašio da živi vrlo brzo je postala jedan od najprodavanijih naslova, pokazali su podaci na Amazonu, a već je prevedena na brojne svetske jezike. Fascinantan stil pripovedanja koji će u vama probuditi originalnu verziju vas, prenoseći poruku ljubavi, optimizma, motivacije i samousavršavanja, pružiće vam priliku da razumete osnovne faktore ličnog razvoja.

Knjiga za sve koji žele da se podsete pravih vrednosti Čovek koji se plašio da živi uskoro će biti dostupna na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.