Pretraži sajt

Ljubavni triler „Težak izbor“ Sandre Braun uskoro u prodaji

16.
4.
2024.

Svetski bestseler broj 1

Od Sandre Braun nam uskoro stiže novi ljubavni triler Težak izbor, inspirisan događajima tokom i nakon pandemije, kada su mnogi bili u situaciji da odluče da li će njihovi voljeni biti isključeni sa aparata koji ih održavaju u životu. Pred čitaocima je moralna dilema, ali i romansa puna strasti.

Nekadašnja zvezda američkog fudbala Zak Bridžer godinama nije video svoju bivšu ženu Rebeku i zato je šokiran pozivom koji će mu promeniti život. Rebeka je u bolnici, u kritičnom stanju, a on, iako su odavno razvedeni, i dalje ima medicinsku punomoć, zbog čega odluka da li će Rebeku skinuti sa aparata za održavanje života pada na njega. Pokleknuvši pod teretom odgovornosti i reflektora javnosti, Zak na kraju prepušta Rebekinim roditeljima da odluče.

Četiri godine kasnije, Rebekin napadač Iban Klark – sin arogantnog bogataša – pušten je pre vremena iz zatvora. Kejt Lenon, briljantna državna tužiteljka, odlučna je da ga izvede pred lice pravde. Međutim, njena ambiciozna strategija stavlja Zaka pred još jedan težak izbor: da bi Ibana ponovo smestili iza rešetaka, moraju da ga optuže za ubistvo. Ibanova sloboda sigurna je samo dok je Rebeka živa, a zbog toga su i Zak i Kejt njegova glavna meta.

„Složena društvena pitanja i napetost prepliću se sa tapiserijom snažnih osećanja.“ – Providence Journal

Sandra Braun je autorka više od 70 bestselera Njujork tajmsa, koji su prevedeni na 34 jezika i prodati u više od 80 miliona primeraka.

Vulkan izdavaštvo objavilo je brojne naslove ove autorke: Duplikat, Opasna veza, Slepi tigar, Svedok, Tvrd orah, Klopka...

Uzbudljiv triler začinjen strastvenom romansom Težak izbor uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama vulkan širom Srbije.