LJUBAVOLOGIJA | Bruno Šimleša
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

BRUNO ŠIMLEŠA je jedan od najuspešnijih modernih hrvatskih autora. Za sebe kaže da je iskreno srećan čovek, da je uvek tokom odrastanja težio otkrivanju istine o tome zašto odrasli ljudi lažu, istine o tome kako nastaju oblaci… što ga je još tokom tinejdžerskih godina dovelo do ispitivanja smisla života. Pročitaj više

LJUBAVOLOGIJA

Oblast: Popularna psihologija
ISBN: 978-86-7804-698-8
Format: 140 x 205 mm
br. str.: 276
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan


- Kakva je razlika između ljubavi i zaljubljenosti?

- Postoje li bezuslovna ljubav i srodne duše?

- Da li je ljubav stvar odluke i da li je istina da se suprotnosti fatalno privlače?

- Otkud prevara i da li ju je moguće preboleti?

Ovo su samo neka od pitanja koja postavlja i na koja precizno odgovara Bruno Šimleša, vodeći hrvatski autor vodiča kroz život, u svojoj novoj knjizi Ljubavologija. Ova knjiga nas uči kako da izgradimo zdrave i srećne veze s drugima.

Bilo da je reč o partnerskoj ili porodičnoj ljubavi, prijateljskim i poslovnim odnosima, autor upozorava na uobičajne zablude i pogrešna očekivanja koja namećemo jedni drugima, ali isto tako predlaže i rešenja koja će vratiti poverenje i zadovoljstvo u najbitnije sfere života. Za građenje istinske ljubavne veze ključna su tri faktora – ravnoteža davanja i primanja lepote, visok stepen kompatibilnosti i iskrenost. Bruno Šimleša čitaocima postavlja jedinstven test koji će partnerima pomoći da otkriju koliko se njihove ljubavne želje i nadanja podudaraju, kao i imaju li temelj za stvarnu, ispunjenu vezu.

Kad bi postojala nauka o ljubavi, onda bi ova knjiga bila udžbenik!

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar