Vulkan Izdavastvo | Knjiga | KAKO ODGAJITI SREĆNOG PSA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Sezar Milan, zvezda čuvenih emisija programa National Geographic kao što su Šaptač psima i Vođa čopora Sezara Milana, najtraženiji je stručnjak za psihologiju pasa na svetu. Autor je brojnih bestselera koji se bave temama odgoja pasa, a osnivač je i Centra za psihologiju pasa. Osim što je tvorac brojnih edukativnih seminara, Sezar je osnovao i Fondaciju Sezar Milan, neprofitnu organizaciju koja se bavi spašavanjem, rehabilitacijom i udomljavanjem pasa. Pročitaj više

KAKO ODGAJITI SREĆNOG PSA

Oblast: Priručnici i vodiči
ISBN: 978-86-10-01163-0
Format: 145x205
br. str.: 206
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Bez obzira na to jeste li oduvek zaljubljenik u pse ili nameravate da nabavite prvo štene, briga o najvernijim kućnim ljubimcima nikada nije bila jednostavnija.

Prepun stručnih i zanimljivih saveta, ovaj priručnik odgovoriće na sva vaša pitanja, a detaljna rešenja koja je veoma lako pratiti i primeniti pomoći će vam da odgajite zdravog i srećnog psa.

Uvid u karakteristike koje svaku rasu čine jedinstvenom i zakone koji utiču na njihovo ponašanje omogućiće vam da razumete svog malog prijatelja i pružite mu najbolju negu.

Neprocenjivo dugogodišnje iskustvo koje je autor stekao pomažući životinjama i ljudima da ostvare harmoniju obogatiće odnos sa vašim psom, porodicom i zajednicom. Postanite njegov najbolji prijatelj. Na kraju ove priče, shvatićete da ste zajedno ostvarili najbolje rezultate.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar