Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

BookTok hit „Kako ubijaju dobre devojke“ uskoro na Netfliksu

26.
4.
2024.

Čuvena Sreda u fantastičnoj misteriji Holi Džekson

Debitantski roman britanske autorke Holi Džekson Kako ubijaju dobre devojke, koji je očarao korisnike društvene mreže TikTok, adaptiran je u TV seriju od šest epizoda, koja će premijerno biti prikazana na Netfliksovoj platformi 6. juna. Na adaptaciji serije je prema knjizi prodatoj u milionima primeraka radila Popi Kogan, a režirala ju je Doli Vels. U ulozi Pip, tinejdžerke sa intrigantnim pogledom na život, gledaćemo Emu Majers.

Pip je izuzetno inteligentna i voli da gleda dokumentarne filmove o istinskim zločinima, a svoj jedinstveni um ulaže u rešavanje mračne misterije koja je tema ove knjige. Njena istraga prepuna neočekivanih preokreta prelazi u opsesiju, dok Pip pokazuje pravu hrabrost i spremnost da izađe iz svog bezbednog sveta u potrazi za istinom.

U Litl Kiltonu pre pet godina, prelepu i popularnu maturantkinju Endi Bel ubio je njen dečko, Sal Sing, koji je nakon toga izvršio samoubistvo, priznavši krivicu u oproštajnoj poruci. Policija je uverena da je on kriv. Svi u njegovom rodnom gradu uvereni su da je on kriv.

Pet godina kasnije, Pip uviđa da ovaj događaj i dalje proganja njen mali grad. Ali ne može da se otrese utiska da se tog kobnog dana dogodilo još nešto. Pip, koja je sada i sama maturantkinja, odlučuje da preispita ovaj naizgled rešen slučaj za svoj istraživački projekat, isprva samo kako bi bacila sumnju na prvobitnu istragu. Ali upliće se u mrežu mračnih tajni, koje bi zaista mogle da dokažu Salovu nevinost.

Prošlost i sadašnjost počinju da se stapaju. Neko u Litl Kiltonu ne želi da Pip pronađe odgovore: ako je pravi ubica na slobodi, sada je i njen život u opasnosti.

Roman Kako ubijaju dobre devojke potražite na sajtu vulkani.rs ili u knjižarama Vulkan širom Srbije.