ČAROBNI PRSTI | Ljubinka Dobrosavljev
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

LJUBINKA DOBROSAVLJEV odrastala je u zabačenim sokacima severnog Banata kao kćer ratara-ratnika koji su se borili za Krst Časni i Slobodu Zlatnu. Tragajući za večnom lepotom, istinom, pravdom, ljubavlju i smislom postojanja, upisala Filozofski fakultet u Beogradu. Sa čežnjom da pronikne u tajnu stvaralaštva ljudskog duha otelotvorenu u veličanstvenim delima kroz istoriju umetnosti, postala nemušta slika – TV lice. Tragajući za smislom tamo gde ga nema, duhovno smrvljena, nanovo se rodila, onda kada joj je ljubav prema stvaralaštvu i pisanoj reči bila uzvraćena. Tada je shvatila da je gospodstvo duhovna kategorija koja znači biti Čovek sa dostojanstvom i da je takav čovek najveća vrednost u čitavom Univerzumu. Sva nemirna radoznalost njenog duha jeste neutoljiva ... Pročitaj više

ČAROBNI PRSTI

Oblast: Domaći autori
ISBN: 978-86-10-00287-4
Format: 145x205mm
br. str.: 240
povez: Broš
Pismo: Latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Ona je lepa, bogata i talentovana...Takođe, strašno je usamljena i čezne za ljubavlju i pažnjom. I boluje od neizlečive bolesti.

Život je ispunjen patnjom koja od rođenja do smrti vreba svakog čoveka, ispitujući granice strpljenja, milosrđa, dobrote, ljubavi, vere i nade. Svaki put kada bi se jako prehladila, ili tokom noći imala strahovite grčeve i bolove u mišićima, Sanja je pomišljala da je to kraj. U tim trenucima, očekivala je da se iz sna ne probudi i ode majci u zagrljaj. Ali želja za životom, za mladošću, koja je ipak samo njena, uvek je uspevala da pobedi najbolnije trenutke slabosti i tuge. Hrabro je odlučila da živi od danas do sutra. Da zgrabi život, kao što orao grabi plen, i da radi sve što će je usrećiti.

Mogu li moć, pohota, želja za pobedom i avanturom da nadjačaju očinsku ljubav?

Da li smo postali imuni na usamljenost i zašto je novac postao vredniji od života?
Mina Jankovic
Dobra, simpatična!
Dodajte svoj komentar