MALA PRODAVNICA ČUDA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Robert Dinsdejl odrastao je u Severnom Jorkširu, a trenutno živi u Eseksu sa ćerkom, povremeno šeta na obali mora, sedi pognuto nad kompjuterskim ekranom ili se smuca u lokalnoj biblioteci (trebalo bi da je posetite, zaista je dobro). Pročitaj više

MALA PRODAVNICA ČUDA

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-03085-3
Format: 145x205
br. str.: 336
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Sećate li se vremena kada ste verovali u čaroliju? 
Da li ste i dalje dete u srcu?

Godina je 1917. i London je već neko vreme obavijen mračnom senkom Prvog svetskog rata. U srcu Mejfera, međutim, nalazi se mesto na kojem postoji tračak nade. Mesto gde se dečji snovi ostvaruju, gde nemoguće postaje moguće: Papa Džekov emporijum igračaka. 

Papa Džek godinama pravi i prodaje nadaleko poznate čarobne igračke: drvene konjiće, šarene krpene kuce i mede, kutije za igračke koje su iznutra veće nego što izgledaju, papirno drveće koje raste iz kutija, limene vojnike koji vode svoje bitke. Sada su njegovi sinovi Kaspar i Emil dovoljno odrasli da se pridruže porodičnom poslu. A onda u njihovu porodicu dolazi i mlada Keti, ranjiva i bez krova nad glavom. Emporijum će je dočekati raširenih ruku, a ona će otkriti da, iako su sve prodavnice igračaka mesta prepuna čuda, samo je jedna od njih zaista magična.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar