TAMO GDE RAKOVI PEVAJU
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Delija Ovens rođena je 1949. u Južnoj Džordžiji, a danas je njen dom Ajdaho. Još kao devojčica obožavala je da provodi vreme u prirodi. Volela je i da piše, ali je pri upisu na fakultet pobedila ljubav prema prirodi. Završila je osnovne studije zoologije na Univerzitetu u Džordžiji i doktorske studije na Kalifornijskom univerzitetu u Dejvisu. Zbog ljubavi prema životinjama, živela je i radila u Africi, gde je proučavala slonove i druge zanimljive životinjske vrste. Tamo gde rakovi pevaju je njen prvi roman. Pročitaj više

TAMO GDE RAKOVI PEVAJU

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-03047-1
Format: 145x205
br. str.: 320
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Bolno dirljiva priča o odrastanju, oda lepoti i moći prirode.

Veličanstven roman o nejasnim i prevrtljivim granicama između istine i laži, dobra i zla.

Bosonoga devojčica neukrotivog duha, Kaja Klark živi potpuno sama u kolibi u močvari, nedaleko od mirnog gradića na obali Severne Karoline. Dok krstari svojim čamcem kroz lagume i šaš, osluškuje drveće i životinje, i iako usamljena, dovoljna je sama sebi. Močvara i njena stvorenja za Kaju nisu nikakva nepoznanica: hrane je i štite, podučavaju je svemu što treba da zna i prave joj društvo u igri. Kada izraste u devojku, njena divlja, neuhvatljiva lepota privući će pažnju dvojice mladića, a pred njom će se naći izazov novog, uzbudljivog sveta ljubavi.

Jednog oktobarskog dana, policija će pronaći beživotno telo Čejsa Endruza usred močvare, a lokalno stanovništvo će istog trenutka posumnjati na tajanstvenu devojčicu. Glasine ubrzo postaju optužbe, a sumnje neporeciva istina.

Plima se valjala ka obali i jedan talas mu je zapljusnuo stopala i odneo školjku zajedno sa stotinama drugih nazad u more. Pod plaštom noći zastao je ispod krošanja, posmatrajući na stotine svitaca koji su zavodljivo treperili leteći u duboku mračnu močvaru. Tamo gde rakovi pevaju.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar