PROPUŠTEN POZIV
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

ROUZI VOLŠ je radila kao producent dokumentaraca pre nego što je postala pisac. Živi sa suprugom i sinom u Bristolu. Učestvovala je u dobrotvornoj organizaciji za opismenjavanje neukih. Voli da kuva, šeta pored obale i ide u pozorište. Sad najviše mašta o tome da se izležava i da ima čistu kuhinju. Pročitaj više

PROPUŠTEN POZIV

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02259-9
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 272
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Ako ste ikada čekale poziv koji nije stigao, ovo je knjiga za vas.

Upoznala je savršenog muškarca, provela sa njim sedam predivnih dana i ludo se zaljubila u njega. I on se ludo zaljubio u nju: nikada u životu nije bila toliko sigurna da je pronašla svoju srodnu dušu.
Zbog toga, kada on krene na odmor koji je isplanirao pre nego što su se upoznali i obeća da će je zvati još s aerodroma, ona nema razloga da sumnja u njega.
Ali on je ne zove. Prolaze minuti, sati, dani, nedelje.
Prijatelji joj govore da ga zaboravi, ali ona zna da nisu u pravu: sigurno se nešto dogodilo, mora da postoji neko objašnjenje za to što joj se ne javlja. Ne prestaje da ga traži i tako otvara vrata koja su dugo bila zatvorena: najzad otkriva da nije pogrešila i da je razlog za njegov nestanak jedino što nisu podelili jedno sa drugim.
Istina.

Izdavački fenomen godine preveden na više od 30 jezika. Dirljiva i nežna priča koja nas uči da je, na kraju, ljubav jedini lek za slomljeno srce.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar