Vulkan Izdavastvo | Knjiga | KULA OD KARATA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

METJU FICSIMONS je poreklom je Ilinoisa, ali je odrastao u Londonu. Diplomirao je iz oblasti psihologije, ali gaji veliko interesovanje za pozorište. Nakon nekoliko godina provedenih u Njujorku, odlazi u Kinu gde piše svoj prvi roman. Živi u Vašingtonu gde predaje književnost i pozorište u privatnoj školi više od deset godina. Kula od karata njegov je prvi roman. Pročitaj više

KULA OD KARATA

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-02124-0
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 288
povez: broš
Pismo: ćirilica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Moćni i beskrupulozni politički igrači spremni su na sve da sakriju svoje tajne.

Tajanstveni nestanak četrnaestogodišnje Suzan Lombard, ćerke moćnog američkog senatora Bendžamina Lombarda, postao je nacionalna opsesija. Deset godina kasnije, rana je i dalje jednako bolna za nekada najtraženijeg hakera i bivšeg marinca Gibsona, sina tadašnjeg senatorovog zamenika, kom je Suzan bila poput sestre.

Jednog dana, on dobija poziv od čoveka koji nikada nije odustao od nerešenog slučaja. Potrebne su mu Gibsonove veštine da odgonetne nekoliko šifrovanih pisama nepoznatog pošiljaoca sa kojim je Suzan bila u prepisci.

Dok ga proganjaju sećanja, Gibson kreće u potragu za ključem misterije, rešen da konačno sruši kulu od karata i otkrije istinu.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar