HEX - Veštica iz Blek Springa | Tomas Olde Hevelt
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

TOMAS OLDE HEVELT je holandski pisac mlade generacije. Njegove knjige prevedene su na mnoge svetske jezike, a njegova priča The Day the World Turned Upside Down je prvo prevedeno delo koje je dobilo nagradu Hugo. Warner Bros snima seriju zasnovanu na njegovom romanu Hex: Veštica iz Blek Springa. Pročitaj više

HEX - Veštica iz Blek Springa

Oblast: Misterija i horor
ISBN: 978-86-10-02075-5
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 304
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 999,00 DIN
Na sajtu: 799,00 DIN
Ušteda: 200,00 DIN
Ko god je rođen ovde, osuđen je da tu ostane do smrti. Ko god se ovde nastani, nikada ne odlazi. 

Dobro došli u Blek Spring, naizgled idiličan i živopisan gradić, koji proganja veštica iz sedamnaestog veka. Hoda ulicama i ulazi u vašu kuću kad god poželi. Stoji pored vašeg kreveta dok spavate. Svi znaju da se njene oči možda nikad neće otvoriti. Ona ne gleda, ali vidi sve. Da li je u pitanju natprirodni fenomen ili samo legenda? Pitajte stanovnike Blek Springa. Njima je veštica jezivo stvarna.

Grad je praktično u karantinu, pod strogim visokotehnološkim nadzorom, kako bi se sprečilo širenje prokletstva. Frustrirani što su izolovani od celog sveta, tinejdžeri Blek Springa odlučuju da se ogluše o pravila, nesvesni da će tako gurnuti grad u najcrnju noćnu moru. 

Uronite u stvarnost u kojoj najdublji strahovi čovečanstva sve vreme hodaju među nama, a virtuelni svet je bekstvo od grozomorne stvarnosti. Shvatićete da je svaki svet samo nečija fantazija.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar