PLJAČKA VEKA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

JONAS BONIJER je švedski autor koji je do sada objavio osam romana. Pored pisanja romana, Jonas je još i scenarista i novinar. U period od 2008. do 2014. godine bio je izvršni direktor i predsednik Bonijer grupe. Trenutno živi i radi u Majamiju, sa suprugom i dvoje dece. Pročitaj više

PLJAČKA VEKA

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-02245-2
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 304
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Četiri muškarca i jedna žena spremni da rizikuju sve da bi se domogli bogatstva. Naizgled savršen plan. Helikopter sa milionima dolara i pitanja bez odgovora. 

Samija prati istorija sitnih zločina, ali sada je sve to iza njega, jer želi da se promeni zbog ćerkice. Ipak, kada se jedan poslovni dogovor neočekivano izjalovi, Sami se pita kako će dalje. 

Mišel je još kao dete pobegao od krvavog građanskog rata. Odrastao je u predgrađu Stokholma, okružen siromaštvom i kriminalom. Pokušava da okrene novi list, ali ne može da pobegne iz kandži prošlosti. 

Niklas je uvek živeo punim plućima. Putovao je po svetu i trudio se da bude viđen, da bude jedan od onih o kojima se priča. 

Zoran je biznismen, čovek koji poznaje ljude i kojem svi veruju. Kada je bio mlad i ambiciozan, maštao je da se obogati – po svaku cenu. 

A Aleksandra? Ona je razlog zbog kog ova četiri muškarca smišljaju senzacionalnu pljačku trezora u Stokholmu.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar