Vulkan Izdavastvo | Knjiga | NOĆNI LOVAC
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

ROBERT BRINDZA je Britanac, a trenutno živi u Slovačkoj. Njegove knjige prodate su u više od milion primeraka i prevedene su na 24 jezika. Pored pisanja krimi-romana, Robert je objavio i niz čik-lit bestselera. Možete saznati više o autoru na www.robertbryndza.comi na njegovom tviter nalogu @RobertBryndza. Pročitaj više

NOĆNI LOVAC

Oblast: Detektivski romani
ISBN: 978-86-10-02096-0
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 288
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Senka je duboko izdahnula, izašla iz tame i tiho se popela uz stepenice. Da posmatra. Da čeka. Da se najzad osveti.

Jedne sparne letnje večeri, detektivka Erika Foster pozvana je na mesto zločina. Poznati lekar, pronađen je ugušen u krevetu, vezanih zglobova, kese navučene preko glave. Nekoliko dana kasnije, pojavila se još jedna žrtva, ubijena na isti način. Istraga će odvesti Eriku do prepredenog serijskog ubice, koji opsesivno prati svoje žrtve pre nego što nađe pravi trenutak da napadne. Sve žrtve su samci, veoma misterioznih života. Zašto je njihova prošlost obavijena velom tajne? I zašto je serijski ubica karika koja ih povezuje?

Dok pakleni talas vrućine mori London, Erika vreba tajanstvenog ubicu, spremna na sve da bi ga sprečila da ponovo napadne. Ipak, ona ne zna da je potraga obostrana i da je i njen život u opasnosti.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar