ARTEMIDIN CVET
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
KERSTI MENING je odrasla je severnom Novom Južnom Velsu. Diplomirala je književnost i sredstva javnog informisanja, a duže od decenije radila kao urednica i rukovodilac u izdavaštvu. Proputovala je skoro celu Evropu, Sjedinjene Države i delove Azije. Godine 2007, kada su već imali dvoje male dece i bebu, Kersti i njen suprug sagradili su kuću u staroj kestenovoj šumi na Makedonskim planinama (Viktorija, Australija). Zajedno sa suprugom, Kersti je partner u Vinskom baru Belota u Melburnu, koji je osvojio nagradu za kvalitet, kao i u Prodavnici vina Prins u Melburnu i Sidneju. Pročitaj više

ARTEMIDIN CVET

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02359-6
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 304
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Zamak Bošo, leto 1487.
Iako je previše mlada da bi bila glavna kuvarica u kuhinji zamka Bošoovih, Artemiziji nema ravne kada treba spremiti hranu koja može da očara sva čula. U toku su završne pripreme raskošnog svadbenog banketa i sva odgovornost je na njoj. Tek nakon što se slavlje završi, ona će se usuditi da poveruje da je sudbina čeka negde izvan zidina zamka i pokušaće da ostvari svoj dugo skrivani san. Ali na koga može da se osloni?

Tasmanija, 2014. godina. 
Pip Arnet je stručnjak da predvidi opasnosti koje prete ekosistemima, ali ne i da primeti probleme u privatnom životu. Zaokupljena istraživanjem voljene tasmanijske obale, očekivala je da će njen verenik Džek imati razumevanja i sačekati da završi doktorat, ali izgleda da je on zaboravio na dogovor. 

Kada na Pipinu adresu stigne jedan sasvim neobičan poklon, dve priče spojiće se u senzualno slavljenje porodice i ljubavi, strasti i žrtve, vodeći nas od rascvetalih vrtova Francuske i divljih obala Tasmanije sve do slikovitih brežuljaka Toskane.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar