Vulkan Izdavastvo | Knjiga | SEDAM MINUTA U RAJU
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ELOIZA DŽEJMS, čije je pravo ime Meri Blaj, rođena je 1962. godine u Minesoti. Vanredni je profesor engleske književnosti na Univerzitetu u Fordhamu. Potiče iz porodice književnika, a još kao studentkinja počela je da piše i objavljuje. Njeni romani često imaju podatke iz bogate prošlosti engleske istorije i književnosti. Udata je za Italijana Alesandra Vetorija, sa kojim ima sina i ćerku. Pročitaj više

SEDAM MINUTA U RAJU

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02139-4
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 296
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Svi problemi Judžinije Snou počeli su onog trenutka kada je arogantni i drski Edvard Riv ušao u njen život. Želeo je savršenu guvernantu – želeo je samo i jedino nju.

Ne može se reći da Judžinija nije uživala u susretu sa tim briljantnim izumiteljem i neodoljivo privlačnim muškarcem, ali nikada ne bi ugrozila svoju reputaciju aferom, posebno ne sa čovekom koji ne shvata da je ona jedna dama! On je pušta da mu se opire... 

Ipak, ništa ga neće sprečiti da je ubedi da im je suđeno da budu zajedno. Obećava joj raj na zemlji. Ona njemu daje sedam minuta.
Milena Glišović
Jedva sam docekala pocnem da citam ovaj roman. I, naravno, kao i ostali romani ove autorke, i ovaj je bio predivan. Bilo je momenata koji su me rastuzili ali onih koji su me nasmejali. Iskreno sam uzivala u zapletu a likovi su me odusevili. Ovo je jedan od autotrkinih najboljih romana do sada (bar po mom misljenju). I Iskreno se nadam da cete objaviti jos neki roman Eloize Dzejms.
Dodajte svoj komentar