Vulkan Izdavastvo | Knjiga | TANGERINA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

KRISTINA MANGAN je spisateljica koja ima diplomu Dablinskog univerzitetskog koledža i titulu magistra umetnosti stečenu na Univerzitetu u Južnom Mejnu. Njen debitantski roman Tangerina našao se na svim relevantnim bestseler listama ubrzo po objavljivanju. Pročitaj više

TANGERINA

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-02257-5
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 272
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Dve žene. Vrelina Maroka. Nejasna linija između dobra i zla.

Poslednja osoba koju je Alis očekivala da vidi u Tangeru bila je Lusi Mejson. Nakon onoga što se dogodilo u hladnim planinama Vermonta, njih dve, nekada nerazdvojne prijateljice, dugo nisu razgovarale. Ali Lusi je sada tu, pokušava da ispravi greške i vrati ono što su nekada bile. Verovatno bi Alis trebalo da bude srećna zbog toga. Nije se još navikla na život u Maroku i ne usuđuje se da zađe u uzavrele delove grada okovane paklenom vrućinom. Oduvek neustrašiva i samostalna, Lusi pomaže Alis da izađe iz četiri zida i istraži prelepu zemlju u koju je došla sa mužem Džonom.
Ali uskoro Alis obuzima poznati osećaj da je Lusi kontroliše i sputava na svakom koraku. Kada Džon nestane, ona će početi da preispituje sve: svoj odnos sa zagonetnom prijateljicom, odluku da uopšte dođe u Tanger i, na kraju, sebe i svoj um.

Britka poput oštrice noža, ova vešto istkana priča prepuna intrigantnih likova i čarobnih mesta ostaviće vas bez daha.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar