Vulkan Izdavastvo | Knjiga | ROĐEN DA UBIJE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Dž. D. BARKER je autor nekoliko bestselera, finalista izbora za nagradu Bram Stoker, a porede ga sa Stivenom Kingom, Dinom Kuncom i Džonom Solom. Kao dete je želeo da bude pomalo od svega – lekar, policajac, naučnik, a pisanje mu omogućava da zaviri u svaki od tih svetova dok sedi za radnim stolom. Živi na relaciji Florida–Pensilvanija, sa suprugom Dejnom i njihova dva psa, koji svakodnevno sede ispred vrata njegove kancelarije i željno iščekuju njegov novi roman i njihovu popodnevnu šetnju.  Pročitaj više

ROĐEN DA UBIJE

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-02183-7
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 304
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
AKCIJA: 602,33 DIN Ušteda: 296,67 DIN
Ubijao sam iz zabave. Ubijao sam iz mržnje. Ubijao sam jednostavno da zadovoljim potrebu koja je rasla u meni. Potrebu veoma sličnu gladi, koja se može potisnuti samo puštanjem krvi, ili pesmom koja se čuje u vrisku mučenja.

Više od pet godina, stanovnici Čikaga su na meti serijskog ubice, poznatog kao Ubica Četiri Majmuna ili, skraćeno, U4M. Ubijeno je sedam devojaka, ali policija nije uspela da otkrije identitet ubice i izvede ga pred lice pravde. Ipak, jedno je sigurno: žrtve nisu izabrane slučajno, sve one svojom smrću plaćaju za grehe svojih roditelja.

Do preokreta dolazi kada istražitelji kod beživotnog tela čoveka kojeg je udario autobus pronađu kutiju i u njoj poslednju poruku ubice. Da li je to U4M? Detektiv Sem Porter, glavni istražitelj na ovom slučaju, ne veruje u to, a njegove sumnje potvrđuju i stranice dnevnika koji se nalazio u džepu nepoznate žrtve. U večitoj borbi dobra i zla, detektiv stare škole pokušaće da sklopi deliće slagalice i zaustavi ubicu: inteligentnog, hladnokrvnog, nemilosrdnog.

„Najgenijalniji uvod koji sam pročitao u poslednje vreme. Ovaj triler me ni jednog jedinog trenutka nije razočarao.“ – Džejms Paterson
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar