Vulkan Izdavastvo | Knjiga | IZA ZATVORENIH VRATA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
B. A. PARIS je spisateljica francusko-irskog porekla. Odrasla je u Engleskoj, a kasnije se preselila u Francusku, gde je neko vreme radila kao finansijski posrednik u jednoj internacionalnoj banci, pre nego što je postala nastavnica i osnovala školu jezika sa svojim suprugom. I dalje žive u Francuskoj i imaju pet kćeri. Pročitaj više

IZA ZATVORENIH VRATA

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01958-2
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 272
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Svi poznaju par poput Džeka i Grejs. On je uspešan, zgodan i bogat muškarac. Ona je lepa, šarmantna žena i besprekorna domaćica. Očarali su društvo u kojem se kreću, toliko da nove prijateljice pozivaju Grejs na ručak kako bi je bolje upoznale.

Ali to je nemoguća misija, pošto se Džek i Grejs nikada ne odvajaju jedno od drugog. Neki bi to nazvali klasičnim ponašanjem zaljubljenih mladenaca. Drugi bi posumnjali u tu čudnu vezu supružnika. I pitali se zašto je Grejs napustila posao odmah nakon venčanja, iako još uvek nemaju decu. Zašto se ona skoro nikad ne javlja na telefon? I zašto su na prozorima spavaće sobe rešetke?

Milana Stojanoski
Knjiga jako dobro opisuje kako zapravo izgleda jedan psihopata i poremecen covek..Dok primetiti,bude kasno.. Posebno preporucujem devojkama!!
Dodajte svoj komentar