Vulkan Izdavastvo | Knjiga | RATNIK MUDROSTI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

TOM MILER je odrastao u Vinskonsinu. Diplomirao je na Univerzitetu Harvard i nastavio je sa master studijama u oblastima kreativnog pisanja na Univerzitetu u Notr Damu i završio medicinski fakultet na Univerzitetu u Pitsburgu. Dok je pisao Ratnika mudrosti, radio je i kao pisac putopisa, lekar u hitnoj pomoći i predavač engleskog jezika na koledžu. Sada radi ako lekar hitne službe u Medisonu u Viskonsinu. Pročitaj više
AKCIJA

RATNIK MUDROSTI

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-02323-7
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 324
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
AKCIJA: 449,50 DIN Ušteda: 449,50 DIN
Čarolija i nauka stapaju se u jedinstveno remek-delo književnosti.

Robert Viks je stručnjak za empirijsku filozofiju – misterioznu granu nauke koja može da se upotrebi za mnogo toga: da se prizove vetar ili oblikuje oblak dima, da se momentalno prenese poruka hiljadama kilometara, čak i da se leti. Iako Robert mašta o tome da se bori u Velikom ratu, zaduženje mu je da meša hemikalije i vodi porodični posao u ruralnoj Montani, gde njegova majka, nekadašnji borac i odmetnik, pomaže lokalnom stanovništvu. 

Kada dobije stipendiju za prestižni Radklifov koledž, do ušiju se zaljubljuje u Danijelu Hardin, razočaranu ratnu heroinu. Međutim, Danijelin aktivizam i Robertova nesmotrenost privlače pažnju fanatične i antifilozofske grupe. Kako su im životi u opasnosti, udružuju se sa timom neverovatnih heroja da bi se borili za Robertovo mesto u svetu empirijskih filozofa – ali i za sam opstanak filozofije.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar