Vulkan Izdavastvo | Knjiga | POVRATAK SEBI: OTKRIJTE SVOJE PRAVO
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Liza Burbo (1941) svetski je poznata autorka, rođena u Kanadi. Napisala je 24 knjige. Otkako je 1982. osnovala svoju školu i započela sa svojom tehnikom terapije, pomogla je mnogim ljudima da uvedu konkretne promene u svoje živote i žive bolje i kvalitetnije. Slušaj svoje telo najveća je škola ličnog razvoja u Kvebeku, a Liza je svoje radionice vodila u preko 20 zemalja i na 10 jezika. Pročitaj više

POVRATAK SEBI: OTKRIJTE SVOJE PRAVO JA

Oblast: Popularna psihologija
ISBN: 978-86-10-02992-5
Format: 145x205
br. str.: 256
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Izvanredna knjiga čuvene autorke i terapeutkinje Lize Burbo pokazuje da svi problemi, fizički, emocionalni ili mentalni, potiču od pet bolnih rana koje smo u životu na različite načine zadobili. Ona slikovito opisuje situacije poput odbacivanja, napuštanja, poniženja, izdaje i nepravde koje svima mogu da se dogode. Po ranama koje nose, podelila je i ličnosti, detaljno ih opisala i dala predloge kako da se svaka od njih sa svojim problemom izbori.

Informacije koje pročitate pomoći će vam da naučite da prepoznate stvarni uzrok određenog problema u sopstvenom životu i da ga samim tim lakše rešite i prevaziđete ga. Bolje ćete razumeti i sebe i druge.

Skinite maske. Vratite se sebi, svoj pravom biću i otkrijte svoje istinsko ja.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar