Vulkan Izdavastvo | Knjiga | PROPUŠTEN POZIV
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ROUZI VOLŠ je radila kao producent dokumentaraca pre nego što je postala pisac. Živi sa suprugom i sinom u Bristolu. Učestvovala je u dobrotvornoj organizaciji za opismenjavanje neukih. Voli da kuva, šeta pored obale i ide u pozorište. Sad najviše mašta o tome da se izležava i da ima čistu kuhinju. Pročitaj više

PROPUŠTEN POZIV

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02259-9
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 272
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 999,00 DIN
Na sajtu: 799,00 DIN
Ušteda: 200,00 DIN
Ako ste ikada čekale poziv koji nije stigao, ovo je knjiga za vas.

Upoznala je savršenog muškarca, provela sa njim sedam predivnih dana i ludo se zaljubila u njega. I on se ludo zaljubio u nju: nikada u životu nije bila toliko sigurna da je pronašla svoju srodnu dušu.
Zbog toga, kada on krene na odmor koji je isplanirao pre nego što su se upoznali i obeća da će je zvati još s aerodroma, ona nema razloga da sumnja u njega.
Ali on je ne zove. Prolaze minuti, sati, dani, nedelje.
Prijatelji joj govore da ga zaboravi, ali ona zna da nisu u pravu: sigurno se nešto dogodilo, mora da postoji neko objašnjenje za to što joj se ne javlja. Ne prestaje da ga traži i tako otvara vrata koja su dugo bila zatvorena: najzad otkriva da nije pogrešila i da je razlog za njegov nestanak jedino što nisu podelili jedno sa drugim.
Istina.

Izdavački fenomen godine preveden na više od 30 jezika. Dirljiva i nežna priča koja nas uči da je, na kraju, ljubav jedini lek za slomljeno srce.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar