Vulkan Izdavastvo | Knjiga | LOVAC NA DUŠE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
DONATO KARIZI rođen je 1973. u Italiji. Studirao je pravo i kriminologiju, pre nego što je počeo da se bavi pisanjem. Od 1999. pisao je scenarije za televiziju. Njegov prvi roman Šaptač osvojio je pet međunarodnih književnih nagrada i preveden je na desetine jezika. Karizi živi u Rimu. Pročitaj više

LOVAC NA DUŠE

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-00161-7
Format: 145x205
br. str.: 319
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
AKCIJA: 602,33 DIN Ušteda: 296,67 DIN
Rimom tuče jaka kiša. Dva muškarca istražuju slučaj devojke koja je nestala. Možda je kidnapovana, ali i ako jeste još živa, nije joj preostalo mnogo vremena.

Markus je lovac na mrak, obučen da prepozna anomalije, da pronađe zlo i otkrije njegovo skriveno lice. Jedan detalj čini ovaj slučaj nestale devojke drugačijim od bilo kog drugog i zbog toga samo on može da je spase. Dok dodiruje ožiljak na slepoočnici, muče ga sumnje. Kako će uspeti da reši slučaj, tek nekoliko meseci nakon nesreće u kojoj je izgubio pamćenje?

Sandra je forenzički fotograf i njen je posao da snima mesta na kojima se desio zločin. Kroz objektiv aparata, ona pronalazi tragove i krivca, i detalje u kojima se krije smrt. Međutim, postoji jedan neobičan detalj i u njenom životu.

Kada im se ukrste putevi, Markus i Sandra otkriće užasan svet pun tajni, skriven među mračnim sokacima Rima. Svet koji je osmišljen do najsitnijeg detalja, savršeno zlokoban.
Svet smrti.

Nevidljiva tajna koja je svima tik pred očima. Priča o drevnom, večnom zlu i onima koji mu se suprotstavljaju. 
Andrija Dumanovic
Jedva čekam da prevedete i drugi deo! Pročitao sam Šaptača i Vladar iz senke ali ova knjiga je ubedljivo najbolja(za sad).
Budimir Obradović
Još bolja od Šaptača, mada još uvek nisam pročitao Vladara iz senke. Topla preporuka za svakog ko voli dobar triler.
Milena Stojićević
Fenomenalna knjiga. Potpuno neocekivan kraj. Preporuka svima.
Ljubica Mihailovic
Odlicna knjiga.Nadam se da cete nastaviti da prevodite i druge njegove knjige.
Dodajte svoj komentar