Vulkan Izdavastvo | Knjiga | MESTO ZVANO ČAROLIJA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
SUZANA LOPEZ RUBIO je pisac i scenarista, rođena 1978. godine u Madirdu. Osim što piše knjige za odrasle, napisala je i dve knjige za decu. Radi kao predavač na Fakultetu za kinematografiju Univerziteta u Madridu.  Pročitaj više

MESTO ZVANO ČAROLIJA

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02319-0
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 304
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Osetite čari zavodljive Kube u veličanstvenoj priči o zabranjenoj ljubavi.

Kuba, 1947. godine. Brod iz Lisabona stiže u luku u Havani, a sa njim i mladi Patrisio, praznih džepova, ali sa žarkom željom da počne iz početka na nekom drugom, boljem mestu i ostavi za sobom rudarsko selo obavijeno senkama posleratnog perioda. 
Dok otkriva blistavi grad u kojem senzualnost vreba iz svakog kutka, pred njim se otvara čitav svet novih mogućnosti. Pronalazi posao u Čaroliji, čarobnoj robnoj kući u koju dolaze otmene dame, milioneri i holivudske zvezde. Upravo će tu Patrisio sresti ljubav svog života – prelepu Gloriju, čiji je muž jedan od najopasnijih ljudi podzemlja Havane.

U svetu glamura i velikih snova, u očaravajućem gradu koji nikada ne spava, sudbina dvoje ljubavnika stopiće se sa raskošnim ritmovima Havane i opojnim mirisima cvetova maripose.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar