IZGUBLJENI CVETOVI ALIS HART
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

HOLI RINGLAND je odrasla u tropskoj bašti njene majke u severnoj Australiji. Godine 2009. preselila se u Englesku, gde je završila master program kreativnog pisanja na Univerzitetu u Mančesteru. Sada živi na relaciji Velika Britanija– Australija. Njeni eseji i kratke priče objavljivani su u raznim antologijama i književnim časopisima. Pročitaj više

IZGUBLJENI CVETOVI ALIS HART

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02334-3
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 296
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
AKCIJA: 584,35 DIN Ušteda: 314,65 DIN
Alis tek što je napunila devet godina, a njen se život zauvek promenio. Svet kakav je do tada poznavala, nestao je u trenu, i ostala je sama, bez ikoga na koga može da računa. Mora da napusti idiličnu porodičnu kuću na obali mora i pridruži se baki Džun, koju skoro da i ne poznaje. Ali baka će je naučiti da sluša cveće i otkrije njihov tajni jezik. Ti cvetovi će s vremenom postati reči, nežne poput latica i snažne poput korenja, način da izrazi osećanja: kišni ljiljan, znak dobra koje može da proistekne iz patnje, ili orhideja plava dama, simbol želja koje tinjaju u dnu srca. Ipak, prošlost će ponovo zakucati na vrata, a Alis će morati da se vrati na mesto na kojem je sve počelo kako bi otkrila istinu.

Ovo je priča o pričama – onima koje nasleđujemo, koje biramo da nas definišu i onima koje smo odlučili da sakrijemo. O pričama koje ćemo sami ispričati da bismo preživeli.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar