Vulkan Izdavastvo | Knjiga | BIO JEDNOM JEDAN DEČAK
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

KIT STJUART radi kao urednik u Gardijanu. Karijeru je započeo kao urednik dodatnog sadržaja u časopisu Edž, pre nego što je 2000. godine počeo da se bavi slobodnim novinarstvom. U tom periodu pratio je dešavanja u svetu igrica, za plejstejšn i kompjutere. Kit takođe piše i o muzici, filmovima i medijima. Oženjen je i ima dva sina. Pročitaj više

BIO JEDNOM JEDAN DEČAK

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-01944-5
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 304
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
AKCIJA: 499,00 DIN Ušteda: 400,00 DIN
Nezaboravna priča o preprekama koje život postavlja ljudima koji su drugačiji.

Otac koji ponovo spoznaje ljubav.

Upoznajte tatu, Aleksa. On voli svoju ženu Džodi, ali je zaboravio da to treba i da joj pokaže. Voli i svog sina Sema, ali ga često ne razume. Kada tenzija počne da rastura porodicu, Aleks je svestan da će nešto morati da se menja. Pre svega, on sam.

Sin koji ponovo otkriva radost života.

Upoznajte sina, Sema, dečaka koji ima osam godina. Predivnog, prepunog iznenađenja, posebnog. Za njega, svet je velika misterija koju ne može sam da reši, sve dok ne postane deo virtuelnog sveta Majnkrafta i njegova mašta ne počne da buja. Kada mu se i tata pridruži u gradnji zamkova, njih dvojica zajedno će shvatiti da ponekad lepe stvari moraju da budu srušene kako bi još bolje došle na njihovo mesto. 
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar