STANI, SRCE | Zorana Schultz
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

ZORANA SCHULTZ na književnoj sceni se pojavila 2013. godine romanom "Ukus greha" koji je za veoma kratko vreme postao jedan od najtraženijih domaćih ljubavnih romana. Čitalačku publiku nije izneverila ni drugom knjigom "Stani, srce", a maja 2015. objavljen je i njen treći roman "Žongler". Zorana je studirala psihologiju i dugo godina živela u Nemačkoj. Rođena je u znaku Bika, podznak Škorpija. Trenutno živi na relaciji Beograd–Nemačka–Crna Gora i tu je uvek, uz pršut i dobro vino, okružena ljudima koje voli. Pročitaj više

STANI, SRCE

Oblast: Domaći autori
ISBN: 978-86-10-00969-9
Format: 145x205
br. str.: 222
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Drzak osmeh oženjenog muškarca u kovitlacu muzike, pića i pesme, bio je dovoljan da promeni njen život iz korena. Podala mu se neočekivano i otkrila dubinu strasti kakvu nije mogla ni da zamisli. Odstupila je od svega u šta je verovala, da bi bila blizu njega. A onda su godišnja doba krenula da se smenjuju, decenije da otiču, vreme da nestaje između ukradenih susreta. Živela je čekajući ih. I, do kraja, nije poželela nikog osim njega.


Stani, srce je priča o životu protkanom tajnom dugom četiri decenije. Ispisana je snažno, uzbudljivo i potresno. Vrelina, požuda, spajanje koje briše granice tela, strast zbog koje se sve baca pod noge, na stranicama ove knjige bespoštedno su istinite. A junakinja ove priče, koju su vrele ruke slučajnog muškarca zauvek otele od sudbine, stvarna je žena.

Gospođica Karić
Knjiga je prelepaa!!
Milica Eric
Odlicna knjiga,cita se lako,nasa stvarnost jako lepo napisana, Svaka cast, Posle knjige " UkusGreha", odlicna druga kniga. Obavezno procitati!
Dodajte svoj komentar