OPASNO KRIVE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Đina Lamana živi i radi u Sent Polu u Minesoti, ali rado naziva Italiju i Los Anđeles svojim domom. Trenutno živi blizu plaže i ponekad trči maraton. Nakon izučavanja brojeva i jednačina na koledžu, shvatila je da testovi ipak nisu za nju i umesto toga počela je da piše knjige. Voli kapučino sa mnogo pena i šlag, i rado bi živela samo na čokoladnim mrvicama, kada bi to bilo moguće. Pisala je i dečje knjige pod pseudonimom Libi Lamana. Vrlo je aktivna na svom Fejsbuk profilu, i rado odgovara na pitanja čitalaca.  Pročitaj više

OPASNO KRIVE

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-03253-6
Format: 145x205 mm
br. str.: 288
povez: bros
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Četiri žene. Četiri priznanja. Jedno ubistvo.

Nešto je pošlo po zlu na venčanju Benksovih. U luksuznom hotelu u Kaliforniji, umesto uobičajenog slavlja, jedan muškarac završio je mrtav, a četiri žene, najbolje drugarice sa koledža, priznale su ubistvo i svaka od njih insistira na svojoj verziji zločina. Ali to je nemoguće, zar ne?

DŽINDŽER jedva uspeva da održi porodicu na okupu, a ovaj vikend uopšte nije predivan beg od stvarnosti kakav je očekivala. KEJT ima dovoljno novca da kupi sve što zamisli. (Dobro, možda ne baš sve.) EMILI ne može da se otrese svoje reputacije ni uspomena, ali planira da ih dobro zalije pićem. LULU ima četiri bivša muža, a uskoro verovatno i petog, jer joj sadašnji nešto opasno petlja iza leđa.

U napetom preplitanju istine i laži, prijateljstva i izdaje, postavlja se pitanje: koja je od njih najviše kriva?

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar