HILJADU NJEGOVIH POLJUBACA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Tili Kol potiče iz malog grada u severoistočnoj Engleskoj. Nakon što je diplomirala na Njukasl univerzitetu, baveći se studijama religije, Tili je deset godina po svetu pratila svog supruga, profesionalnog ragbistu i postala je nastavnica, koja je uživala u podučavanju srednjoškolaca, pre nego što je uzela olovku i dovršila svoj prvi roman. Kada ne piše, Tili uživa u tome da se smesti na kauču, gleda filmove, pije previše kafe dok ubeđuje sebe da joj zaista nije potrebno još jedno parče čokolade. Pročitaj više

HILJADU NJEGOVIH POLJUBACA

Oblast: Savremeni YA
ISBN: 978-86-10-03196-6
Format: 145x205
br. str.: 288
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

I OD TOG DANA, TO SMO BILI POPI I JA. NAJBOLJI PRIJATELJI ZAUVEK.

Poljubac traje samo trenutak. A hiljadu poljubaca je za ceo život. Jedan momak. Jedna devojka. Povezanost koja je nastala u trenu i večna je. Ljubav koju ni vreme ni razdaljina ne mogu da slome. Ljubav koja nema kraja, ili tako bar oni veruju.

BAR SAM TAKO MISLIO. SMEŠNO JE KAKO SE SVE MENJA.

Kada se sedamnaestogodišnji Rune Kristijansen vratio iz Norveške u uspavani gradić Blosom Grouv u Džordžiji, razmišlja o susretu sa drugaricom iz detinjstva Popi Ličfild. Njihov prvi susret nakon mnogo godina nije prošao kako je Rune očekivao, postali su dva stranca koji ne mogu jedno drugom ništa da kažu. Zašto mu je Popi, koja je nekada imala polovinu njegovog srca uz obećanje da će ga verno čekati da se vrati, okrenula leđa bez ijedne reči objašnjenja. Njeno ćutanje slomilo mu je srce. Može li ga ponovo sastaviti?

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar