ĐAVO SE VRATIO | Lori Nelson Spilman
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

LORI NELSON SPILMAN živi u Mičigenu sa mužem i jednom veoma razmaženom mačkom. Uživa u trčanju u prirodi, putovanjima i čitanju, iako je pisanje njena istinska strast. Pročitaj više

ĐAVO SE VRATIO

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02784-6
Format: 145x205
br. str.: 304
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 499,00 DIN
Na sajtu: 399,00 DIN
Ušteda: 100,00 DIN
Dobro došli u Grinič u Konektikatu, gde su travnjaci i žene savršeno sređeni, a kokteli jaki, i svako zna ponešto o novim komšijama.

Da se razumemo, Emili Čarlton jednostavno ne živi u predgrađu, ali kako je nedavno izgubila nekoliko klijenata, primorana je da se preseli u Grinič. Potrebna joj je velika prilika i to odmah.
Karolina Hartvel je nekada bila supermodel, a sada je supruga tek izabranog senatora Njujorka, koji iščekuje kandidaturu za predsednika. Kad je uhapse zbog vožnje u pripitom stanju, suprug i svi prijatelji iz visokog društva ostavljaju je na cedilu, a paparaci je ne ispuštaju iz vida.
U društvu ove dve žene naći će se i Mirijam, partner u jednoj od najprestižnijih advokatskih kancelarija, koja se preselila u Grinič da bi se posvetila porodici. Kao još jedna saveznica, pojavljuje se i neponovljiva Miranda Pristli, a jedno je sigurno: da bi opstale u okrutnom svetu uspešnih, ove žene moraće da se drže zajedno.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar