Vulkan Izdavastvo | Knjiga | ĐAVO SE VRATIO
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

LORIN VAJSBERGER radila je kao pomoćnica urednice prestižnog modnog časopisa, pre nego što je počela da se bavi pisanjem. Njen prvi roman, Đavo nosi Pradu postao je svetski bestseler i po njemu je snimljen film. Pročitaj više

ĐAVO SE VRATIO

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02784-6
Format: 145x205
br. str.: 304
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 499,00 DIN
Na sajtu: 399,00 DIN
Ušteda: 100,00 DIN
Dobro došli u Grinič u Konektikatu, gde su travnjaci i žene savršeno sređeni, a kokteli jaki, i svako zna ponešto o novim komšijama.

Da se razumemo, Emili Čarlton jednostavno ne živi u predgrađu, ali kako je nedavno izgubila nekoliko klijenata, primorana je da se preseli u Grinič. Potrebna joj je velika prilika i to odmah.
Karolina Hartvel je nekada bila supermodel, a sada je supruga tek izabranog senatora Njujorka, koji iščekuje kandidaturu za predsednika. Kad je uhapse zbog vožnje u pripitom stanju, suprug i svi prijatelji iz visokog društva ostavljaju je na cedilu, a paparaci je ne ispuštaju iz vida.
U društvu ove dve žene naći će se i Mirijam, partner u jednoj od najprestižnijih advokatskih kancelarija, koja se preselila u Grinič da bi se posvetila porodici. Kao još jedna saveznica, pojavljuje se i neponovljiva Miranda Pristli, a jedno je sigurno: da bi opstale u okrutnom svetu uspešnih, ove žene moraće da se drže zajedno.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar