Vulkan Izdavastvo | Knjiga | VIDIMO SE U HAVANI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Poreklom sa Floride, Šanel Kliton odrasla je na pričama o porodičnom egzodusu sa Kube nakon Kubanske revolucije. Njena strast prema politici i istoriji nastavila se i za vreme studija u Engleskoj, gde je diplomirala na osnovnim studijama međunarodnih odnosa na Ričmondu, Američkom međunarodnom univerzitetu u Londonu, i master studijama svetske politike na Londonskoj školi ekonomije i političkih nauka. Šanel je postala i doktor pravnih nauka na Pravnom fakultetu Univerziteta u Južnoj Karolini. Voli da putuje i živela je u Karibima, u Evropi i u Aziji. Više o njoj pročitajte na chanelcleeton.com. Pročitaj više

VIDIMO SE U HAVANI

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02818-8
Format: 145x205
br. str.: 304
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Strastvena i emotivna priča, oda lepoti i tragediji Kube razorene ratom.

Havana, 1958. godine. Isabel, Beatriz, Elisa i Marija, čuvene sestre Perez, ćerke su kralja šećerne dinastije. Dok su muškarci iz porodice Perez posvećeni sudbini zemlje i bore se na strani predsednika Batiste, one bezbrižno odrastaju u luksuzu i bogatstvu visokog društva. Međutim, ubrzo se građanski rat razbuktava i u srcu Havane: na pozornici života, jedan svet se gasi, drugi se u isto vreme rađa, a Elisa započinje vatrenu avanturu sa mladim revolucionarom punim ideala.

Šezdeset godina kasnije, Elisina unuka Marisol vraća se u Havanu, gde je dočekuje večna lepota uzavrele Kube, ali i opasna politička situacija. Dok traga za istinom o svojoj porodici, neodoljivo je privlači tajastveni muškarac, čovek čije joj tajne mogu zauvek promeniti život.

Moje Kube više nema, razorili su je vetrovi revolucije. Vreme je da otkriješ svoju Kubu.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar