SOFIJA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

KATERINA BONVIČINI radi i živi na relaciji Rim–Milano. Odrasla je u Bolonji, gde je diplomirala na Katedri za modernu književnost na Univerzitetu Bolonje. Od 1999. do 2006. godine živela je u Torinu gde je radila za izdavačku kuću Einaudi. Napisala je nekoliko romana (koji su prevedeni širom sveta) i osvojila je veliki broj nagrada. Pročitaj više

SOFIJA

Oblast: Glavni sajt
ISBN: 978-86-10-02375-6
Format: 145x205
br. str.: 256
povez: mek
Pismo: Latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN

Višestruko nagrađivani roman o usamljenosti i ljubavi, prijateljstvu i strasti, ludosti i bolu života.

Sofijin otac živi daleko od nje: strastveni je ljubitelj ajkula, proučava ih i fotografiše, približavajući im se možda i previše hrabro. Ipak, i osobe koje Sofija poznaje nepredvidive su poput ajkula, i mogu da imaju podjednako opasne reakcije. Tako je jedne noći u njenom Nikoli nešto puklo, slomilo se, a ona je morala da krene iz početka. Možda sa Arturom, finim ali depresivnim, ili sa Marčelom, na tajnim sastancima protkanim napadima panike.

Ali tu je i kutija puna starih pisama, koja oživljava sećanja na majku koju je izgubila pre mnogo godina: ženu nemirnog duha, očaranu dubokim ambisima.

Prisustvo mora je neumorno, prati te i danju i noću. Tu je s tobom, uspavljuje te, budi te, ulazi ti u misli. Dođi, Sofija.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar