Vulkan Izdavastvo | Knjiga | SREĆAN KRAJ
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Život na istoku Sjedinjenih Američkih Država zamenila je sunčanom Kalifornijom gde trenutno živi sa mužem, dvoje dece i mačkom. Internacionalnu slavu stekla je romanom Srećan kraj koji je preveden na više od deset jezika. Pročitaj više

SREĆAN KRAJ

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-01220-0
Format: 145x205
br. str.: 272
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Kada bi se muškarac iz vaše mašte jednog dana stvorio pred vama, šta biste učinili?

Sejdi Fuler ima sasvim običan život. Ona je razvedena majka jedanaestogodišnje devojčice, sa previše obaveza i premalo romantike u svojoj svakodnevici, okružena susedima kojima je glavna zabava zavirivanje u tuđe dvorište. Ali Sejdi se ipak razlikuje od ostalih majki iz predgrađa: kada padne veče i oslobodi je svih dnevnih  briga, ona postaje K. T. Brigs, poznata autorka erotskih romana, i prepušta se svetu prelepih likova iz mašte.

Jednog dana Sejdi u obližnjem supermarketu sreće zgodnog muškarca koji joj je neodoljivo poznat – ali sa stranica njene najnovije knjige. Može li biti da je Ejdan Hatavej zaista jedan od njenih junaka? I ako jeste, kako je zalutao u stvarnost? Sejdi će morati  da odluči da li želi da vrati Ejdana među stranice knjige… ili ga zadrži u svojoj postelji. I baš kada se čini da je srećan kraj nadomak ruke, sudbina će odlučiti da se još malo poigra s njom.

„Neodoljivo šarmantno!”  − Library Journal
„Čak i očekivani srećan kraj ima pametan obrt!” – Kirkus Reviews
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar