Vulkan Izdavastvo | Knjiga | NA MOJOJ STRANI SRCA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

SIMONA SPARAKO je pisac i scenarista. Rođena je u Rimu. Nakon što je diplomirala iz oblasti komunikacija, vođena ljubavlju prema književnosti vraća se u Italiju i upisuje Umetnički fakultet gde pohađa nekoliko kurseva kreativnog pisanja. Dobitnica je prestižnih italijanskih književnih nagrada Roma i Strega. Pročitaj više

NA MOJOJ STRANI SRCA

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02047-2
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 264
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
SVIH OVIH GODINA MISLILA JE NA TO KAKAV BI BIO SVET DAN NAKON ŠTO BI GA OSVOJILA. KAKAV BI UKUS IMALA SREĆA ZA KOJOM JE TAKO DUGO JURILA.

Singapur svetluca u noći kao dijadema, taj nestvarni grad po meri privilegovanih ljudi, koji je Lea izabrala umesto Rima. Udala se za uspešnog advokata i razum joj govori da nije mogla da napravi bolji izbor: on je pouzdan, ambiciozan, brižan. On je čovek koji preuzima stvar u svoje ruke, kao što je to uradio onog kišnog popodneva u Londonu, pre mnogo godina.

Ali sitni trzaji u srcu odmah se pobrinu da razum zaćuti. Vraćaju se slike muškarca kojeg nikada nije zaboravila. On je pametan, on je strastven ljubavnik, on je kukavica. Lea dobro zna da treba da se drži podalje od njega, jer u njemu je neka tama, nešto što joj stalno izmiče i ne da joj mira. Kada se jednog toplog leta vrati u Rim, prošlost će se još jednom svom silinom obrušiti na nju i opet je privući njemu, iako su odavno pošli različitim putevima, dalekim i nepredvidivim.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar