Vulkan Izdavastvo | Knjiga | POLJUBAC S UKUSOM BOROVNICA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

MERI SIMSES je odrasla u Derijenu, u američkoj saveznoj državi Konektikat, a većinu života provela je u Novoj Engleskoj, gde je radila u izdavaštvu, a kasnije i kao korporativni advokat. Godinama se onako „uzgred“ bavila pisanjem, a nekoliko njenih kratkih priča objavljeno je u književnim časopisima. Meri danas živi u Južnoj Floridi sa suprugom – koji je ujedno i njen poslovni partner u oblasti pravosuđa – i njihovom kćerkom. Uživa u fotografisanju i slušanju džeza. Takođe, ume da napravi poprilično dobre mafine s borovnicama. Pročitaj više

POLJUBAC S UKUSOM BOROVNICA

Oblast: Čiklit
ISBN: 978-86-10-02028-1
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 288
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Elen ne okleva ni trenutka kada je njena voljena baka Rut zamoli da joj ispuni poslednju želju: treba da pronađe bakinu prvu ljubav, čoveka kojeg je volela i grubo odbacila, i da mu uruči pismo u kojem mu objašnjava zašto je to uradila. Uspavani gradić Bikon, međutim, neće pružiti Elen toplu dobrodošlicu, jer već prvog dana pada sa trošnog mola u hladnu vodu okeana. Iz talasa je izvlače snažne ruke neobično privlačnog stranca, kojem ona, u zanosu, uzvraća strasnim poljupcem. Iako je u Njujorku čeka verenik Hejden za kog uskoro treba da se uda, Elen će ostati u Bikonu duže nego što je planirala. Ljubazni meštani, neodoljive arome i prijatan ritam provincije očaraće je dovoljno da zaboravi na život kakav je imala u metropoli. 

Usred čarobnih polja borovnica, dok otkriva tajnu bakine priče o ljubavi, Elen će spoznati da život čine sitna zadovoljstva, pitajući se da li je spremna da prati svoje srce i otkrije šta zaista želi.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar