Vulkan Izdavastvo | Knjiga | NEKO KO ME VOLI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

ELEN MARI VAJZMAN živi na obalama jezera Ontario sa suprugom i dvoje razmaženih psića. Polu Amerikanka polu Nemica, otkrila je svoju ljubav prema knjizi još u prvom razredu osnovne škole. Sada je bestseler autorka romana koji su prevedeni na sedamnaest jezika. Kada nije zauzeta pisanjem, voli da provodi vreme sa svojom decom i unučićima. Pronađite Elen na Fejsbuku https://www.facebook.com/EllenMarieWisemanAuthor. Pročitaj više

NEKO KO ME VOLI

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-01995-7
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 288
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Iako je prošlo deset godina od kada je izgubila oca, Izi Stoun je i dalje skrhana bolom. Kada na molbu lokalnog muzeja prihvati da radi na popisu predmeta pronađenih u napuštenom sanatorijumu, tamo pronalazi svežanj neotvorenih pisama, decenijama star dnevnik, ali i prozor u sopstvenu prošlost.

Godine 1929. Klara Kartrajt ima osamnaest godina i razapeta je između želja svojih strogih roditelja i ljubavi prema Brunu, italijanskom imigrantu. Kada odluči da posluša srce i odbije ugovoreni brak, otac će je surovo kazniti za neposlušnost. Dok malo-pomalo otkriva Klarinu sudbinu, Izi će početi da preispituje i svoje izbore – a to će je dovesti do sasvim neočekivanih i šokantnih otkrića.

Prošlost i sadašnjost spojiće se u ovoj izvanrednoj priči o ljubavi, odanosti i tome na šta smo sve spremni kako bismo zaštitili one kojima smo najviše potrebni.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar