DEVOJKA IZ VOZA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

POLA HOKINS rođena je i odrasla u Zimbabveu. U Londonu živi od 1989. godine. Obrazovala se u Parizu, Briselu i Oksfordu i studirala uporedo političke nauke, ekonomiju i filozofiju. Pre nego što je počela da piše, petnaest godina se bavila novinarstvom i istraživanjem najrazličitijih tema iz oblasti ekonomije, umetnosti, nauke. Devojka iz voza je njen prvi roman koji će uskoro zaživeti i na filmskom platnu. Pročitaj više

DEVOJKA IZ VOZA

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01285-9
Format: 145x205
br. str.: 255
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Opsesivna ljubav. Ledena dvoličnost. Pritajeno zlo. Život iz snova pretvoren u ružnu stvarnost.

Eto vidiš. Vidiš šta si me naterala da uradim.
Svakog dana Rejčel putuje istim vozom i prolazi pored kuće u kojoj je nekada živela, priseća se života koji je nepovratno izgubila. U mnoštvu ušuškanih prigradskih domova, pogled joj iznova luta do jednog u kom živi srećan bračni par ‒ dvoje mladih, lepih i naizgled srećno zaljubljenih supružnika. Međutim, stvarnost je daleko od te idilične slike, a Rejčel će ubrzo saznati šta se krije iza zatvorenih vrata savršenog doma.

Kada se u mirnom naselju dogodi zločin, Rejčel će shvatiti da je uključena u njega više nego što je i sama svesna. Rešena da otkrije istinu, moraće da se suoči sa sopstvenim demonima. Dok se gorke uspomene i duhovi prošlosti vešto prikradaju i odvlače je sve dublje u svet obmana, istina je mnogo bliže nego što iko može da zamisli...

U vozovima su poznata lica. Prepoznajem ih i oni verovatno prepoznaju mene. Ne znam mogu li da prozru ono što zaista jesam.

„Neodoljivo misteriozno!“ ‒ Independent

„Vrhunski triler čiji će vas rasplet ostaviti bez daha!“ – Stiven Votson

Devojku iz voza nikad nećete zaboraviti...
S.J.
Knjiga je veoma zanimljiva. Ništa se pričom posebno ne izdvaja iz mnoštva sličnih trilera, ali jedno je sigurno - kad počnete da je čitate držaće vam pažnju do kraja.
Косић Павле
Roman "Devojka iz voza" je po mom mišljenju jedan od najinteresantnijih i najboljih novijih romana.
jecamld
Nisam mogla da se odvojim od nje dok je nisam procitala. Nijedna knjiga me nije skoro ovako prikovala za sebe.
sonja lukic
Ljudi, da li se vi šalite? Nikada nisam procitala lošiju knjigu.
Dodajte svoj komentar