Vulkan Izdavastvo | Knjiga | KAD SU RUŽE CVETALE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
RUT HOGAN rođena je u kući u kojoj njeni roditelji još žive u Bedfordu. Studirala je engleski jezik i dramu na Goldsmit koledžu, na Londonskom univerzitetu. Deset godina radila je u lokalnoj vlasti, a onda, nakon saobraćajne nesreće koju je doživela početkom tridesetih i borbe sa rakom 2012. godine, sve svoje slobodno vreme počinje da koristi za pisanje. Ne oklevajte da je pronađete na društvenim mrežama twitter.com/ruthmariehogan i instagram.com/ruthmariehogan. Pročitaj više

KAD SU RUŽE CVETALE

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-01936-0
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 280
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Dirljiva priča o neočekivanim prijateljstvima i drugim šansama o velikoj strasti i bezvremenoj ljubavi.

Pre četrdeset godina, Entoni Perdju je izgubio vrednu uspomenu svoje voljene verenice Tereze i tako prekršio jedino obećanje koje joj je ikada dao. Tog istog sudbonosnog dana, ona je napustila ovaj svet. Potpuno neutešan, on počinje da sakuplja predmete koje su drugi ljudi izgubili i u tome vidi jedinu priliku za pokajanje.

Sada, na zalasku života, odlučuje da svojoj vernoj asistentkinji Lori poveri važan zadatak da sve te sitnice neprocenjive vrednosti vrati pravim vlasnicima. Kada se ova tek razvedena, usamljena žena useli u Entonijevu viktorijansku vilu prepunu sakupljenog blaga, mračan oblak koji ju je okruživao polako će početi da nestaje. Ipak, da li će uspeti da ispuni Entonijevu poslednju želju i njegovoj duši i slomljenom srcu donese iskupljenje i mir?

Bio je njen sever, jug, istok, zapad; njena radna sedmica i nedeljno odelo. Bila je njegov mesec i njegove zvezde i omiljena pesma. Mislili su da će njihova ljubav večno trajati, i nisu pogrešili.
Biljana Gasevic
Predivna knjiga! O ljubavi, prijateljstvu i sreći koje doleću do vas kada otvorite svoje srce... Uspela je čak i da me nasmeje do suza (delovi gde je maestralno parodirana današnja popularna književnost). Nekad možete da objasnite sve jednom rečenicom; ova knjiga vam daje takvu mogućnost: Neke stvari same pronađu svoj put. P.S. Ova knjiga ima dva naslova. U potpunosti joj odgovaraju oba, i ovaj koji je dao Vulkan, a i, još više, original: Čuvar izgubljenih stvari. Preporuka od srca.
Dodajte svoj komentar