PROKLETSTVO PORODICE PALMIZANO
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
RAFEL NADAL FARERAS je rođen 1954. godine. Radi kao novinar u časopisu La Vanguardia i redovno sarađuje sa RAC1, TV3 I 8TV. Bio je direktor novina El Periódico de Catalunya od maja 2006 do februara 2010, kada su novine osvojile Nacionalnu nagradu za komunikaciju (2008).  Pročitaj više

PROKLETSTVO PORODICE PALMIZANO

Oblast: Istorijski romani
ISBN: 978-86-10-02212-4
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 296
povez: broš
Pismo: lainica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Bio je u pravu: trešnje će opet bujati i davati slatke i sočne plodove. Ponovo će se vratiti vreme trešanja, bez obzira na dramu koju negde tamo proživljavaju sinovi proklete Apulije.

Pred kraj Prvog svetskog rata, među maslinjacima i vinogradima zabačenog seoceta na jugu Italije, dve žene su odlučile da promene sudbinu tek rođenog Vitantonija Palmizana, nadajući se da će ga tako zaštititi od porodičnog prokletstva. Kao dvadeset prvog u nizu muškaraca porodice Palmizano, Vitantonija su zamenili po rođenju i odgajali kao brata blizanca Đovane Konvertini, rođene istog dana u jednoj od najimućnijih porodica u Apuliji.

Vitantonio i Đovana zajedno odrastaju, vezani tajnom, a rat izgleda kao neki daleki, davno zaboravljeni košmar. Ali oblaci novog sukoba pomaljaju se na horizontu i prete da unište sve što je jedna hrabra i požrtvovana majka pokušala da sačuva.

Nezaboravna saga o dve porodice i muškarcu koji se bori protiv sudbine, priča o prijateljstvu, rivalstvu, o nemogućoj ljubavi između dvoje ljudi koji veruju da su brat i sestra.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar