Vulkan Izdavastvo | Knjiga | IZMEĐU DVA SVETA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

SELINA SJAK ČIN JOK, spisateljica malajsko-kineskog porekla, odrasla je slušajući porodične priče i drevne legende, sve vreme znajući da će jednog dana početi da piše. Nakon što se oprobala u raznim profesijama, radeći kao teoretski fizičar, investicioni bankar i berzanski posrednik u Londonu, nebesa su intervenisala. Godine 2009. saznala je da boluje od raka, što je bila druga ozbiljna bolest s kojom se suočila. Oporavljajući se, odlučila je da više ne odlaže svoj spisateljski san. Trenutno radi na drugom romanu i piše blog o Maleziji na www.chinyoke.wordpress.com. Pročitaj više

IZMEĐU DVA SVETA

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-02276-6
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 360
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 999,00 DIN
Na sajtu: 799,00 DIN
Ušteda: 200,00 DIN

U danima kad su duhovi hodili po ovoj dolini kalaja i suza, u našem narodu pojavio se jedan ratnik i nosio je čaroban mač.

Caj Hun oduvek je bila buntovna – još kao dete stalno je upadala u nevolje. Nije ih tražila, one su nju same pronalazile. Ali to se i očekivalo od jedne devojčice rođene u znaku Tigra, jer one donose probleme i lošu sreću. A Caj Hun se svojski trudila da to i dokaže.

Među mirisima čili papričica i egzotičnih začina, Caj Hun počinje da ceni bogatstvo tradicije i na kraju se udaje za obrazovanog i naočitog Kineza. Kada rodi desetoro dece, najzad dobija priliku da prenese legende koje je čula – magične priče o muškarcima iz mora – ali i svoju ratničku hrabrost i neustrašivi duh. Dok novi poredak donosi vetrove promena sa zapada, u borbi između starog i novog, Caj Hun je žena koja diše vazduh dva sveta – ne samo jednog ili drugog, niti jednog više od drugog, već oba podjednako.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar