Vulkan Izdavastvo | Knjiga | GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
STIVEN KING rođen je 1947. u Portlandu. Još kao student Univerziteta u Mejnu, počeo je da piše nedeljnu kolumnu za školski list. Bio je aktivni član studentskog senata, podržavao je antiratni pokret i oštro kritikovao rat u Vijetnamu. Diplomirao je engleski jezik 1970. godine. Oženio se 1971. Tabitom, koju je poznavao iz studentskih dana. Pošto profesorska plata nije bila dovoljna za plaćanje stana i za život, počeo je da piše priče za muške magazine. Prvu knjigu objavio je 1974. Do sada je objavio preko 50 knjiga koje su prevedene na gotovo sve svetske jezike. Ima troje dece i četvoro unučadi. King je 2003. godine dobio Orden američke književne fondacije za doprinos svetskoj književnosti. Pročitaj više

GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA

Oblast: Misterija i horor
ISBN: 978-86-10-01198-2
Format: 145x205
br. str.: 358
povez: tvrd
Pismo: latinica
Cena: 1.199,00 DIN
Na sajtu: 959,00 DIN
Ušteda: 240,00 DIN

Smrt, đavolski sigurna u sebe, postala je jedino čemu se mole.

Porodica Krid započinje novi život u prelepoj kući u Mejnu, malom, ruralnom mestu. U novom okruženju sve je bajkovito, previše dobro da bi bilo istinito. Zlokobna tajna koja vreba nadomak kuće vrlo brzo će se poigrati sa porodičnom idilom.

Kada nesrećna sudbina zadesi porodičnog mačka Čurča, na nagovor suseda, Kridovi odlučuju da ga zakopaju na starom indijanskom groblju iza kuće. Međutim, narednog dana, mačak se vraća kući, ali nije isti kao pre. A onda nastaje pravi užas ̵ sledeći tragično strada njihov mlađi sin.

Zastrašujuće zlo, gore i moćnije od samog pakla, nateraće ih da požele da smrt postane njihovo jedino utočište.

„Najstrašniji roman koji je Stiven King ikada napisao.” - Publishers Weekly

Aleksandra Perovic
Poštovani, da li je možda u planu reizdanje ove knjige, baš nigde ne mogu da je nađem... : (( Pozdrav!
Carapic Dejan
Odlicna knjiga. Jedna od najboljih koje sam do sada procitao od njega. Samo nastavite i sa starijim naslovima koji nisu nikad objavljeni na ex-yu jezicima.
Marko Rancic
Savrseno remek delo!
Dodajte svoj komentar