Vulkan Izdavastvo | Knjiga | ČOVEK KOJI JE GLEDAO ŽENE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
HANS ROSENFELT I MIKAEL JORT su švedski scenaristi, režiseri i pisci. Udružili su se 2010. godine da napišu serijal kriminalističkih romana koji se fokusiraju na jednog švedskog forenzičkog psihologa. Rozenfelt je rođen 1964, u početku se bavio glumom da bi kasnije prešao na pisanje scenarija, kretor je mnogh popularnih švedskiih TV serija koje su emitovane širom sveta.Mikael Jort je rođen 1963. godine. Pročitaj više

ČOVEK KOJI JE GLEDAO ŽENE

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01845-5
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 376
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Cena: 999,00 DIN
AKCIJA: 669,33 DIN Ušteda: 329,67 DIN
Sebastijanu Bergmanu očajnički treba malo mira u njegovom poprilično haotičnom životu, a otkriće da ima ćerku, Vanju, može da obezbedi tu stabilnost koju želi. Ipak, dvoumi se da li da joj kaže istinu da je on njen biološki otac iako će joj tako možda ugroziti karijeru i uništiti život?

Dok toplotni talas zahvata Stokholm, policija se muči da reši slučajeve brutalno ubijenih žena. Ubistva nose sva obeležja serijskog ubice Edvarda Hindea, ali on je u zatvoru već petnaest godina, zahvaljujući upravo Sebastijanu.

To znači da je reč o imitatoru koji do detalja kopira Hindea i bira žrtve po kriterijumu koji postaje očigledan tek nakon četvrtog zločina: sve ubijene žene bile su Sebastijanove ljubavnice. Istraga će dovesti do saznanja da su sva ubistva tesno povezana sa njim i da niko oko njega nije bezbedan. Čak ni Vanja. 
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar