Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Vesti

03.
Oct
2020
Vesti
Fantastična knjiga Filipe Peri Da su samo vaši roditelji pročitali ovu knjigu: srećom, vi jeste uči nas da pozitivna pažnja koju poklanjamo deci nikad nije uzaludna! Dobre namere nekad mogu imati štetne posledice, a neretko problem leži u tome što su očekivanja roditelja prevelika. Nemoguće je sve vreme biti savršeno usklađen s detetom, jer se svi mi razvijamo različitim tempom. Ova knjiga će vam pružiti širu sliku roditeljstva i pomoći da uvidite šta možete da uradite kako bi se vaše dete razvilo kao ličnost.
02.
Oct
2020
Vesti
Ljubitelji upečatljivih priča sa sjajnim likovima imaju razlog da budu zadovoljni
08.
Sep
2020
Vesti
U pedesetoj, šarm i duhovitost postaju važniji, a ljubaznost, vedrina, nežnost, inteligencija i sposobnost da saslušate nekoga odnose prevagu nad nečim „što je samo broj“. Godine postaju stvarne samo kada se upoređuju! Prvenstveno namenjena ženama srednjih godina, knjiga Mlada i u pedesetoj nudi savete koje mogu primenjivati žene svih dobi, a koje preispituju fundamentalna pitanja kao što su odnos sa partnerom, decom, kolegama.
04.
Sep
2020
Vesti
До Газда Младена српска књижевност није имала роман који у тој мери указује на тежину положаја мушкарца у патријархалном друштву. Минуциозно описани карактери, проблематика идентитета, жртвовања зарад материјалног стицања, разапетост између осећања дужности, интимних страхова и љубави чине да након читања Газда Младен постане једно од омиљених дела не само српске модерне него и српске књижевности уопште.
03.
Sep
2020
Vesti
Posle velikog uspeha romana Deca zla, Miodrag Majić, sudija i književnik, obradovaće čitaoce novom knjigom – Ostrvo pelikana. Miodrag Majić je jedan od najuspešnijih i najčitanijih pisaca na ovim prostorima, s obzirom da je njegov prvi roman za godinu i po dana pročitalo skoro trideset hiljada ljudi. Ovoga puta, Majić je sa nama podelio priču koja će nas još jednom navesti da se zagledamo u stvarnost širom otvorenih očiju i zapitamo se da li je moguće sačuvati sebe u društvu u kojem je sudbina pojedinca beznačajna poput zrnca peska koje vetar raznosi prenoseći ga iz jednog godišnjeg doba u drugo.
16.
Aug
2020
Vesti
Književni favorit Stivena Kinga Zastanite na trenutak i zamislite situaciju: zvoni vam telefon, nepoznati glas vam kaže da je vaše dete oteto. Ako želite da ga oslobodite, moraćete da otmete tuđe dete, a vaše dete će biti pušteno tek kada roditelji vaše žrtve otmu nečije dete. U protivnom, umreće. I tako nastaje lanac, a vi ste njegov deo.